11 | 10 syytä hymyyn1. Joulukahvit, eli panostuskahvit, joita ollaan keitelty viime aikoina harvinaisen usein (yhden kerran keitokset näkyy näissä kuvissakin).

2. Hitaat aamut, joita mulla on tällä viikolla tiedossa onnellisen monta.

3. Joulukalenterien avaaminen. Meillä on huimat neljä kalenteria, joista yksi on kuvakalenteri, yksi meidän toisillemme tekemä, yksi kaverilta saatu teekalenteri ja yksi kaverin itse tekemä kalenteri. Ei tule yllätyksistä pulaa tässä kuussa!

4. Uudet pöksyt, jotka saapuivat vihdoin postista. Mun luottofarkut repesivät pari viikkoa sitten, joten raskain mielin jouduin hankkimaan uudet pökät. En kuitenkaan ostanut farkkuja, vaan löysin ihanat, viininpunaiset culottesit. Ne on niiiin paljon mukavammat jalassa kuin farkut olisivat olleet. 

5. Oodi. Päästiin tänään käymään siellä ekaa kertaa, ja on kyllä hienoin kirjasto ikinä.

6. Joulukuuseen ilmestyneet sienikoristeet. Tein suolataikinasta hauskoja sienikoristeita, ja ne näyttävät superkivalta meidän kuusessa (ohje niihin täällä). 

7. Palanut kylppärin lamppu. Tai ei oikeasti se, mutta nyt tulee suihkuiltua tunnelmallisesti kynttilänvalossa.

8. Uudet (jouluiset) ruokakokeilut. Kokkasin yhtenä iltana ihan törkeän hyvää lantturisottoa (ohje siihen täällä), ja eilen heräteostin Lidlistä tervagraavilohta. Jännä mutta superhyvää. Sillä itse asiassa herkuttelen myös just nyt tätä postausta kirjoittaessani.

9. Lapin Marian mustikkaglögi. Perinteinen glögi ei ole ihan mun makuun, mutta nää variaatiot kuten omppu ja mustikka on ihan täydellistä juotavaa kylmiin iltoihin. 

10. LOMA! Mulla oli eilen viimeinen koulupäivä tänä vuonna, ja se jos mikä saa hymyn huulille.Liity lukijaksi tästä.

No comments:

Post a Comment