14 | Joulupaidat esittelyssäMä innostuin joulupaidoista mun au pair -vuotena Englannissa. Siellä varmaan kaikkien kaapeista löytyy vähintään yksi joulupaita, ja suurin osa myös käytti paitojaan julkisesti. Joulupaitapäivänä joka toisella vastaantulijalla oli ties minkälaisia virityksiä yllään, ja muutenkin paitoja näkyi katukuvassa pitkin kuuta. Ei siis varmaan ihme, että tuona jouluna mäkin innostuin hankkimaan ensimmäisen kunnollisen joulupaitani. 

Nykyään mulla on sellaisia "kunnon" joulupaitoja kaksi, ja lisäksi kaksi vähän tavallisempaa mutta silti jouluisaa paitaa. Ei varmaan ole tarpeen edes sanoa, että näiden lisäksi en juuri muita paitoja tässä kuussa ole käyttänyt?Ensimmäisenä vuorossa mun kokoelman uusin tulokas, eli tänä syksynä ostettu jouluporopaita. Ostin sen jo lokakuussa Primarkista, kun en uskaltanut luottaa suomalaisten kauppojen valikoimiin. Olisi kyllä ehkä kannattanut, sillä tän vuoden joulupaitavalikoima on ihan mielettömän kiva! Mutta oli tämäkin sinänsä hyvä ostos, että oon käyttänyt tätä iiihan superpaljon. Tykkään noista raidoista ja pienestä kimalluksesta ja söpöstä koiraporoteemasta. Ja pitää ehkä myöntää, että käytin tätä jo syksyllä... Silloin tosin väärin päin, niin että jouluinen kuva oli takana takin alla piilossa, ja edessä oli vain hauskat raidat.Seuraava joulupaita ei ole yhtä huutavan jouluinen, mutta just täydellisen punainen. Tän alkuperästä mulla ei ole mitään tietoa, oon nimittäin saanut tän joskus vuosia sitten mun siskolta. Parasta tässä paidassa on kivan neulekuvion lisäksi pituus, nimittäin tän kanssa jalassa ei tarvi olla mitään pitkiksiä tai sukkiksia ihmeellisempää. Ihan täydellinen laiskaan kotipäivään!Tämä kolmaskaan joulupaita ei varsinaisesti huuda joulua, mutta tästä tulee mieleen joku ihana mökki-ilta tai takan eteen käpertyminen. Joku noissa raidoissa ja väreissä tuo mulle saman tien rennon fiiliksen. Tämä paita on kaverini vanha, joten tämänkään alkuperästä mulla ei ole sen tarkempaa tietoa. Kyseessä on muuten myös mun tiukin joulupaita. Käytän pääasiassa aika löysiä paitoja, mutta tää menee suht ihonmyötäisesti. Kivaa vaihtelua siis mallinkin puolesta.Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä mun "The Joulupaita". Se, jonka silloin neljä vuotta sitten ostin Englannista. Vaikka Primarkin laatua aina parjataan (syystäkin), niin tämä on säilynyt yllättävän hyvässä kunnossa runsaasta käytöstä huolimatta. Noi pipariukkelit on ihan älyttömän söpöjä, ja tää paita on just sellanen joka tekee mieli vetää ylle viileänä iltana.

Mikä näistä joulupaidoista on sun suosikki?

Liity lukijaksi tästä.

2 comments:

  1. Oo, tuo viimenen näyttää kyllä sellaselta, joka olis mulle myös se The Joulupaita - niin söpö! ♥ Vuosia oon halunnut itelleni joulupaitaa, mutta jos mä sellasen hankin, niin mieluummin sitten joulun jälkeen alennuksista! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ♥♥ Toi on kyllä totta, alennuksista varmasti löytyy huomattavasti halvemmalla ku nyt joulun alla :D

      Delete