22 | Christmas TagVoitteko uskoa, että jouluaatto on jo ylihuomenna! Ihan hullua miten nopeasti tämä kuukausi on mennyt. Tästä joulukalenteristakin viedään jo viimeisiä luukkuja, joten nyt voisi olla hyvä aika palata perusasioihin jouluisten kysymysten ja vastausten parissa. Kysymykset tähän postaukseen mä oon ottanut kahdesta @shetespy -nimisen instagrammaajan stooripohjasta (tiedättehän ne, mistä voi ottaa kuvakaappauksen ja vastata kysymyksiin omassa stoorissaan).

Jos @shethespy ei muuten ole vielä teille tuttu, niin suosittelen lämpimästi tsekkaamaan tyypin profiilin. Hän tekee parhaat stooripohjat, ja postailee niiden lisäksi myös aivan ihania kuvia ja kaikkea. Nyt on tietysti ollut paljon joulujuttuja, mutta muina vuodenaikoina löytyy kaikenlaista kivaa muun muassa Harry Potter faneille. Mutta siirrytään nyt niihin itse kysymyksiin!Milloin aloitat joulufiilistelyn?
→ Heti halloweenin jälkeen. Tai opikeasti salaa jo jonkin verran aikaisemmin, mutta halloween on mun mielestä sellainen syksyn ja talven raja, jonka jälkeen voi jo julkisesti aloittaa fiilistelyn.

Joululahjat vai jouluruoka?
→ Jouluruoka, ehdottomasti. Tykkään kyllä miettiä mitä kenellekin antaisi lahjaksi, ja kaikkea, mutta jouluruoka vie silti voiton 100-0. 

Missä vietät joulua tänä vuonna?
→ Mennään mun porukoille. Tehtiin aikanaan sopimus, että kumman kotona me ikinä vietetäänkin ensimmäistä yhteistä joulua, niin seuraavana vuotena mennään sitten toisen kotiin. Viime vuonna juhlittiin J:n kotona ja se oli samalla mun ensimmäinen joulu poissa kotoa, joten tänä vuonna J pääsee samankaltaiseen tilanteeseen.

Milloin teillä pystytetään joulukuusi?
→ Tänä vuonna laitettiin kuusi jo marraskuun puolella, mutta ensi vuonna todennäköisesti odotetaan joulukuuhun. Tykätään silti molemmat laittaa se aika aikaisin, koska silloin kauniista valoista ja muusta ehtii nauttia pidempään.

Mitä toivot joululahjaksi?
→ En mitään erityistä. Jos joku kaveri kysyy, niin vastaus on yleensä että jotakin nättiä tai nätisti paketoitua, tai itse tehtyä tai muuta kivaa. Oon iloinen oikeastaan kaikesta. Paitsi suklaakonvehdeista. Niissäkin tosin on pari poikkeusta. Itse tehdyt tai muuten vähän peruskonvehtia spesiaalimmat on erittäin kivoja. Saatiinkin itse asiassa yhdeltä kaverilta hänen itse väsäämiään piparikonvehteja, ja voin kertoa että ne katosivat muutamassa päivässä parempiin suihin.

Lemppari jouluperinne?
→ Ei niistä voi valita! Ehkä ihanan rentouttava joulusauna, tai sitten se hetki aattoiltana, kun aletaan pelata jotakin lahjaksi saatua peliä isommalla porukalla, tai vai istutaan nauttimassa tunnelmasta.

Joulupaita vai joulusukat?
→ Molempi parempi. Englannissa muuten joillakin on tapana koristella autonsakin teemaan sopivasti, mun lemppari on yksi jolla oli poronsarvet ja punainen nenä!

Mikä on paras lahja, jonka olet koskaan saanut?
→ Toissajouluna sain J:ltä mun lempilehden tilauksen vuodeksi, enkä keksi lahjaa joka edes teoriassa voisi mennä ton edelle. Lapsuudesta on myös jäänyt mieleen, kun yhtenä jouluna sain maailman pehmeimmän yöpaidan lahjaksi. Käytinkin sitä lopulta varmaan puhkikulumiseen asti.

Ihanin joululaulu?
→ Varpunen jouluaamuna. Klassikko, miljoona kertaa kuultu, ja silti niin ihana.Liity lukijaksi tästä.

No comments:

Post a Comment