New Address

In collab with Zoner*


Olen haaveillut omasta domainista (eli internetosoitteesta) jollakin tasolla lähes koko bloggaushistoriani ajan. Onhan se ihanan simppeli ja helppo muistaakin, kun vertaa pitkään blogspot -rimpsuun. Kuitenkin vasta ehkä viimeisen vuoden aikana olen harkinnut sellaista tosissani. Bloggaaminen on mulle edelleen ihan vain rakas harrastus, mutta viime aikoina on tuntunut siltä, että rakas harrastuskin voisi kaivata jotakin lisää. Oma osoite saa tän blogin tuntumaan vielä enemmän omalta, ja on aika ihanaa kun osoiterivillä ei ole mitään ylimääräistä. Olikin helppo vastata kyllä, kun Zonerilta otettiin minuun yhteyttä ja tarjottiin omaa domainia muutamiksi vuosiksi eteenpäin. 

I've been dreaming about my very own domain (internet address) for about as long as I've been blogging. Because let's face it: own domain is so simple and easier to remember than a long blogspot -ending. However, it was only maybe a year ago, that I started thinking about it seriously. Blogging is still just a dear hobby of mine, but lately I've been feeling like it would be needing something a little more. Own address makes this blog feel even more "me", and it's so nice to have nothing extra in the address. It was such an easy thing to say yes, when Zoner contacted me and offered me a domain for few years. 

Jatkossa blogi löytyy siis osoitteesta www.revontulipalo.fi. Teiltä tämä muutos ei vaadi mitään toimia. Vanha blogspot -pääte ja vanhat linkit vievät perille edelleen, ja ohjaavat tähän uuteen osoitteeseen.

So, in the future you'll find my blog in www.revontulipalo.fi. This change requires zero action from you, because the old address and old links are still working and will redirect you here. Olin olettanut domainin päivittämisen olevan jotenkin hankalaa, mutta oikeasti se kävi ihan superhelposti. Zonerin sivuilla on siihen yksityiskohtaiset ja selkeät ohjeet, ja niiden avulla onnistuin päivittämään tämän uuden osoitteen näppärästi eilen aamulla ennen koululle lähtöä. Ei siis todellakaan mikään vaativa prosessi!

I had expected the domain-changing-process to be quite difficult, but in the reality it was such an easy thing to do. In their website, Zoner has pretty clear instructions on how to do it, and with them I managed to change my address yesterday morning before getting to school. So not a hard thing at all!

Jos joku teistä on myös haaveillut omasta domainista, oli se sitten blogia tai vaikka yrityksen verkkosivuja varten, niin lämmin suositus Zonerille. Itse domainin hankinta ja päivitys  oli tosi simppeliä, ja sähköposteihin sai nopeasti vastauksen. Zonerin domainhausta voi kätevästi tsekata, onko sun haluamasi tunnus vielä käytössä, ja jos ei, sen voi sieltä helposti varata itselleen.

If some of you have also been dreaming about your very own domain, whether it's for your blog or for your company's website, I warmly recommend Zoner. Buying and updating a domain was very simple, and they answered all my emails really fast. From Zoner domain search you can easily check if the domain you want is free and purchase it (the website is in Finnish though).

Tästä eteenpäin on hyvä jatkaa omannäköisellä osoitteella. Mitä te tykkäätte tästä muutoksesta?

It's good to continue blogging with my own address. What do you thing about this change?Subscribe here.

4 comments:

 1. Mä huomasinkin jo eilen, että sulla oli osote päivittynyt! Ihanaa, tervetuloa Zoner-perheeseen <3

  Sanna / pancakepalace.fi

  ReplyDelete
 2. Eikää, puhuinkin jo että munkin tekisi jo mieli hankkia oma domain <3 Kyllä se harrastuskin vaatii aina pientä extraa, ettei se pysy aina samana vanhana kaavana (: Hei, ja ihanat kuvat! Tosi harmoniset ja rauhoittavat

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos oikeasti houkuttelee, niin kannattaa hankkia! Itestä ainakin koko blogi tuntuu jotenkin freesimmältä oman osoitteen kanssa, vaikka mitään muita muutoksia en tän vaihdoksen yhteydessä tehnytkään :D Nimenomaan! Ja kiitos kehuista <3

   Delete