Summer BreakMoi tyypit! Halusin vain tulla sanomaan moikka ja jakamaan tän ihanan kesäisen hetken teidän kanssa. Istun parhaillaan meidän pihassa läppäri sylissä kirjoittamassa blogipostausta. J istuu tuossa vieressä kirjan kanssa, ja siemaillaan aina välillä vähän teetä yhdessä. Ei tarvitse miettiä mitään velvollisuuksia (ainakaan hetkeen), sillä loma alkoi nyt! Töitä on kyllä tiedossa koko kesälle, mutta fiilis on silti ihanan rento, kun koulua ei tarvitse ajatella ainakaan pariin kuukauteen.

Koulun kanssa onkin ollut aika hullunmyllyä viime viikkoina. Kaikki deadlinet on tietysti kasaantuneet tähän kurssien loppupäähän, ja ensi vuoden opintojakin on pitänyt pohtia. Te kaikki kanssaopiskelijat varmaan tiedätte tän tunteen, kun koulun lisäksi aikaa ei jää enää tyyliin mihinkään muuhun? Onneksi nyt on tosiaan loma, niin ehtii taas nauttia tästä rakkaasta harrastuksestakin. Ideoita ainakin on kertynyt, kun ei ole ehtinyt niitä toteuttamaan, haha. 

Ei mulla mitään sen kummempaa asiaa ollut, kunhan halusin jakaa hieman kesäisiä kuulumisia. Ja rikkoa samalla "jään" tästä tahattomasta blogitauosta, niin on sitten helpompi palailla takaisin normaaliin postausrytmiin. Näkyillään taas pian!

// Hi guys! I just wanted to quickly say hello to you and share this lovely summer moment we're having here. I'm sitting in the patio with my laptop, writing this blog post, and hubs is reading his book right next to me. We are having a cozy summer moment and occasionally sipping tea together. And the best part is; there is no need to think about any responsibilities (for the moment at least), because our summer break started now! I'll be working the whole summer though, but I'm still in a relaxed holiday mood, as school is something I'm not gonna think about for another month or two.

Speaking of which, I've been super duper busy with school in the past few weeks. All the deadlines have been set to the end of the courses (which was past few weeks) and I've got to think about next year's studies as well. You fellow students probably know the feeling, when all the time you have goes towards school and not really anything else. Good thing it's now holiday, and I finally have time for the things I love (such as blogging). I've got so many ideas prepared, as I haven't been able to implement them before now!

That's all for now, I just wanted to share some summery thoughts and "break the ice" after these quiet weeks. I'll see you very soon!Subscribe here.

7 comments:

 1. Hei ihanaa kesää sulle! ♥ Aina lukukauden lopussa tuntee kyllä olevansa niin lopussa... Yleensä tuun silloin kipeäksi, mutta mä satuin ottamaan vielä kesäopintoja, joten ehkä se flunssa iskee vasta muutaman viikon päästä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samoin sulle <3 No älä! Toivotaan tosin, että flunssa jättäis sut väliin tällä kertaa :D Ite oon tosiaan töissä koko kesän, niin omat flunssat siirtyy varmaan sit suoraan syksylle...

   Delete
 2. Aurinkoista kesää!💜

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Kuulostaapa mukavalta sun loman aloitus päivä! Ihanaa kun muutaman päivän oli jo tosi lämpimät ilmat, tulispa sellaiset päivät pian takaisin. :)
  Kivaa kesää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin se olikin <3 No älä! Mutta eiköhän ne sieltä pian tuu. Ja on tää sadekin toisaalta aika kiva; musta tuntuu että meidän ikkunasta näkyvä maisema on vihertynyt ihan silmissä, kun on tullut vähän vettä :D

   Delete
 4. Hei kiva! Meen kurkkaamaan ^_^

  ReplyDelete