Juhannustaikoja

"Laita seitsemän erilaista kukkaa tyynysi alle, niin tuleva puolisosi ilmaantuu uneesi"

"Jos juhannusyönä lakaisee makuuhuoneensa lattian alastomana, vain punainen rihma vyötäisillään, niin sulhasen haamu tulee tervehtimään"

"Jos juhannusyönä kävelee yhdeksän risteyksen yli, on sulhatyynyn allattamassa viimeisessä risteyksessä"

Pitäähän sitä juhannuksena jotakin taikaa kokeilla, ja tuo seitsemän kukkaa tyynyn alla tuntuu turvallisimmalta vaihtoehdolta. Se ei tosin ole toiminut aiempinakaan vuosina, mutta jos tänä vuonna sitten. Tai sitten ei. Suloinen tuoksu kukista ainakin leviää, joten se on jo ihan tarpeeksi hyvä syy pitää niitä tyynyn alla yhtenä yönä kesässä.

Kävimme pikkusiskon kanssa jo eilen katsastamassa, mistä löytäisimme seitsemän erilaista kukkaa. Tänään illemalla niistä voi käydä kokoamassa kauniin kimpun tyynyn alle. Nätti valko-keltainen kimppu tulossa ainakin mulle, täällä kun ei hirveästi muun värisiä kukkia ole.

Aiotteko te lukijat tehdä juhannustaikoja? Entä onko kukaan kokeillut jotain muutakin kuin tätä perus seitsemää kukkaa tyynyn alla?

22 comments:

 1. Voisin kyl tänä vuonna kokeille jotain juhannustaikaa kun en ikinä ole niitä kokeillut :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa :D Tainno riippuu mitä taikaa aikoo kokeilla. Alasti ojassa tai tiellä möyriminen ei ehkä oo se viisain idea xD Mut kukkakimppu tyynyn alla on oikeesti kiva juttu, oli taika tai ei.

   Delete
 2. Tykkään ekasta kuvasta (-: En oo koskaan mitään taikaa kokeillu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jei kiitos (: Hö oonko mä muka ainoo joka on testannu mitää tollast? :D

   Delete
 3. tää sun ulkoasu on tosi nätti ja muutenki jotenki omaperänen, tykkään :-) toi vika kuva on ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥ Se oli kans vaikein kuvattava! Sisko bongas tien vierestä suloisen pienen kukan, mut tääpä ei meinannut millään pysyä kameran edessä hiljaa :D Lopulta sain ton kuvattua, mut hankalaa oli.

   Delete
 4. niin miun makuun ihania kuvia! :3 mutta ehkä hieman epätarkkoja, mutta silti tykkäsin :)

  ReplyDelete
 5. Omg ihana ulkoasu! :O Ja tosi kiva blogi muutenkin :)

  ReplyDelete
 6. Joo lähdenkin tästä niitä kukkia keräilemään... Kenties millasia kukkia pitää olla, vai onko väliä? :D Mutta joo ihana postaus taas kerran ja kuvat on mahtavia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kunhan ne on kaikki erilaisia, ni ei mitään väliä muuten :D Itsekin oon just lähdössä keräilee, toivottavasti eilen bongatut kukat on vielä pystyssä.. Ja iso kiitos! ♥

   Delete
 7. En oo ikinä oikeastaan saanut aikaseks niitä kukkia kerättyä, ehkä mä vaan oon sen verran laiska :D! Tykkäsin näistä kuvista, tosi tosi paljon ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Mullakin kävi hassusti noiden kukkien kans. Sain ne kerättyä joo, mut unohdin laittaa tyynyn alle :'D Ja kiitos kehuista ♥

   Delete
 8. Tää ulkoasu on aika räväkkä mutta sopii ehkä blogin nimeen joten ehkä se menee, ei kuitenkaan oo mun mieleen :).. tykkään sun tekstistä mut se vois olla selvemmällä fontilla koska mun mielestä tota omn vähän hankala lukea ja sen tekstin vois keskittää, kivoja kuvia kylläkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä ite tykkään tällasesta värikkäämmästä ulkoasusta :D Tekstit kyl tosiaan vois olla selkeemmät, katon mitä voin asialle tehdä. Ja kiitos (:

   Delete
 9. Itte en oo mitään juhannustaikoja tänä vuonna tehnyt, parina muuna on kyllä tultu kokeiltua tuota seitsemää kukka hommelia - ei ole tosin toiminut! :D Räväkkä ulkoasu, ei ehkä kuitenkaan mun makuun (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä ite tykkään räväkkyydestä ja väreistä, joten tää ulkoasu - tai muu yhtä räväkkä - tulee kyl pysymään :D Ja joo ei mullakaan noi taiat koskaan toimi, mut ehkä viel joku kerta (;

   Delete
 10. Kivoja kuvia & mun mielestä ulkoasu toimii tosi hyvin! :) Just tämmönen räväkkä, muttei liikaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jei kiva et joku muukin mun lisäks tykkää xD Kiitos ♥

   Delete
 11. Kivoja, hyvälaatuisia kuvia, ja banneri on hienosti 'toteutettu' :)

  ReplyDelete