Paluu luontoon

Luonto on elinehto, paikka rauhoittua ja vetää henkeä. Kun kaikki ahdistaa, pitkä kävely luonnon helmassa auttaa kuin lääke. Luonnossa voi hiljentyä yksin, tai sitten siitä voi lähteä nauttimaan isommallakin porukalla.

Muutama päivä sitten lähdettiin perheen kanssa käymään nätillä pienellä kodalla. Eväät valmiiksi, kaikki autoon ja menoksi. Kodan läheltä lähti muutaman kilometrin mittainen pitkospuupolku, jota lähdimme siskon kanssa heti alkuun kiertämään. Suon upeaa väriä emme onnistuneet kameralle vangitsemaan, mutta muuten tähtäimessä oli vuoronperään niin luonto, sisko, kuin minäkin. Leppoisaa juttelua, kuvaamista ja liikuntaa, jonka jälkeen oli mahtavaa palata takaisin kodalle. Muu perhe oli jo paistamassa makkaraa ja syömässä muita eväitä. Mikä onkaan parempaa, kuin hetken luonnossa rauhoituttuaan saa vatsaansa täytettä? 

Kertokaa ihmeessä omia kokemuksia luonnosta! Kuinka moni muu viihtyy kodalla perheen tai kavereiden kanssa?


11 comments:

 1. ihana postaus ! & hienoi kuvii :-)

  http://aurorarebecca.blogspot.be/

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana teksti♥ :)

  ReplyDelete
 3. Luonto on aivan mahtava paikka, varsinkin jos haluaa olla yksin ja rauhottua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon täysin samaa mieltä! Jos mua risoo tai ahdistaa jokin, niin parasta mitä siinä tilanteessa voin tehdä, on lähtee kävelylle metsään. Huolet pienenee saman tien (:

   Delete
 4. Ihania kuvia! :-)
  Mullekin luonto on paikka, jossa voi rauhottua ja sulkee hetkeks kaikki huolet pois. Pitäis vaan muistaa toi useemmin ja stressin yms keskellä oikeesti muistaa lähtee vaikka metsään lenkille. :)

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! (: Joo äläpä, sillon kun stressaa on yllättävän vaikee muistaa luonnon rauhoittavuutta. Mut sit kun sinne saa lähdettyä, stressi kyllä vähenee hetkessä ^_^

   Delete
 5. Vautsi! Onpas sulla ihanat hiukset <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ♥ Oon aatellu leikata niitä vähän, mut aika pitkäks varmaan silti jätän.

   Delete
 6. Mä en viihdy luonnossa vanhempien / sukulaisten kanssa. Kavereiden kanssa on ihan kivaa, mutta parasta on olla yksinään (mitä myös pelkään).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä viihdyn oikeastaan millä kokoonpanolla vaan (: Kavereiden kanssa tai yksin on parhautta, mut porukoidenkin kans voi viettää siellä laatuaikaa :D

   Delete