Uusi blogi ja uudet kujeet, vai miten se meniHellou! Osa varmaan muistaakin mut vanhan blogini puolelta, mutta pieni aloitus- ja esittelypostaus voisi silti olla paikallaan. Sitäpaitsi itsestä puhuminen on hauskaa.

Olen siis Linda, pian 18 vuotta täyttävä muka fiksu ja järkevä lukiolainen. Oikeasti olen ikuinen lapsi, joka on saman tien valmis toteuttamaan kavereiden hulluimmat ideat ja aikoo leikkiä tyynysotaa vielä kahdeksankymppisenäkin (pitää nostella ahkerasti puntteja, että tyyny nousee vielä silloinkin). Rakastan suklaata ja kirjoja, salmiakkia, syksyä, teetä ja erilaisia kulttuureita. Myös historia on todella kiinnostavaa. Ystävät ovat elämä, en tiedä mitä tekisin ilman niitä kaikkia ihania ihmisiä, joita ympärilläni nyt on.

Blogin jutut säilyvät koko lailla samoina kuin aikaisemminkin. Lifestyleä, mun outoja ajatuksia ja tottakai ruokaa. Bloggaaminen on mulle tapa ilmaista itseäni, joten en viitsi aihealuetta turhan tiukasti lähteä rajaamaan. Kirjoitan siitä, mistä kulloinkin sattuu kiinnostamaan ja mistä juttua milloinkin parhaiten syntyy.

Blogin nimestä kiitos kuuluu ystävälleni Ainolle, joka keksi yhdistellä erilaisia yhdyssanoja tyylillä vaahtokarkkisammutin ja hajuhernekeitto. Tästä sain idean revontulipaloon, joten kiitos, Aino!


4 comments:

 1. Tekstin osalta erittäin lupaava alku blogille :--) Taidankin pistää tämän tuonne kirjanmerkkeihin ja seurailla kuinka tää lähtee etenemään!
  Ihana nimi muuten! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ♥ Toivottavasti tykkäät tulevista postauksista (:

   Delete
 2. Blogin nimi on jotenkin kivan erilainen, harvon törmää tollasiin nimiin missään! Blogin ulkoasu on ihan kiva, näin vinkkinä sanon että kannattaa keskittää postauksen otsikko ja päivämäärä, näyttää kivemmalta silleen :) Teksti on sujuvaa, kuvat on ihan kivoja! Kokonaisuudessaan ihan kiva blogi c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Tykkään itekin nimestä. Pitää kattoo, mihin suuntaan tätä ulkoasua muokkaan, mutta oon joo miettinytkin keskittämistä. Kiitoksia ♥

   Delete