Mökkihöperöitä ja veneilyä


Lähdettiin pakoon harmautta ja sadetta. Mikäpä oliskaan parempi paikka pakoilla, kuin mökki? Etenkin ekat kuvat tuo mieleen talven. Kynttilöitä ja muutenkin jouluinen tunnelma. Mutta kesä niissäkin on, uskokaa pois. Mare soitti mulle toissapäivänä ja kysyi, että lähtisinkö sen ja Jeninan seuraksi mökille. Partiolaisten tapaan aina valmiina (vaikkei kukaan meistä partiossa olekaan), joten eilen sit pakattiin kamat ja lähdettiin.

Kolmen kokkausintoilijan mökkireissu on yhtä kuin hyvä ruoka. Ruokalistalle kuului muun hyvän lisäksi pestokanasalaatti, jonka ohje löytyy tästä postauksesta, ja Maren tekemät mustikka-marenkimuffinssit. Ihan tajuttoman hyvää, pitää jossakin vaiheessa kokeilla itsekin.

Rakastuin muuten tuohon mökkiin. Jeninan kanssa juostiin ympäri huoneita ja kiljuttiin  ihastuksesta. Niin söpö mökki. Puiset seinät ja ihana tunnelma. Tollasen mäkin haluun sitten joskus!

Meidän oli tarkoitus lähteä soutelemaan jo illalla. Joko ennen saunaa, tai sitten yöllä kun usva nousee järven ylle. Hyvät jutut veivät kuitenkin mukanaan, ja koko veneily unohtui. Aamulla oli enemmän aikaa, joten lähdettiin pirteinä aamuveneilylle. Äiti kyllä sanois, että siinä vaiheessa oli jo päivä. Mut eikös se niin mene, et aamu on pari tuntia heräämisestä eteenpäin, oli herätys sitten mihin aikaan vain?

11 comments:

 1. Tosi hienoja kuvia ja tää ulkoasu on kans tosi kiva ! Ite en muistakkaan millon viimeks olisin käynny jossain mökillä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ^_^ Kuvaamisesta kunniaa Marelle, joka otti suurimman osan tän postauksen kuvista (: Mökkeily on ihan älyttömän kivaa, etenkin just kavereiden kans!

   Delete
 2. Lalalalala ää tekee jo mieli uusiks!!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä!! Pitää oikeesti ottaa uusiks joku kerta. (:

   Delete
 3. ihanaaa oikeesti mä oon aina halunnu mökin ja sitte mennä veneilee kavereitten kanssa! huuh, ihana paikka varmaan oli, kateeks käy♥ oot ihan älyttömän kaunis, rakastan sun kasvojen piirteitä ;__;♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. On oikeesti niin parasta! Sääli ettei porukoilla oo mökkii, mut sentään kavereiden porukoilla joo :D Ja kiitos ihana! ♥

   Delete
 4. Toi kynttiläkuva on tosi kiva ! ja oot kaunis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivalta ne näytti siel mökin pöydälläkin ^_^ Kuka sanoo ettei kesälläkin vois polttaa kynttilöitä! Kiitos (:

   Delete
 5. Noi banaanit näytti ehkä liian hyville <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  ReplyDelete