Tekemistä tylsään kesäpäivään, eli tylsyyskuoleman poisto-ohjeet

Kuka muu on tylsyyskuoleman partaalla näin kesäloman kunniaksi? Vai oonko oikeesti ainoa, joka odottaa koulun alkua? Whatever, mä päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä jotain tylsyyden tappamiseksi. Kokosin kivoimmat ideat listaksi, että tekin voisitte poimia ideoita lomaanne. Nää on pääasiassa asioita, joita voi tehdä yksinkin, johtuen siitä, että mun kaverit on tällä hetkellä kaikkialla muualla paitsi täällä missä niistä olis mulle jotakin iloa.

Tylsyyskuoleman poisto-ohjeet
1. Ota tylsyyttä niskasta kiinni ja lukitse komeroon.
2. Lähde piknikille vaikka takapihalle. Hyvä ruoka kuuluu olennaisena osana tähän, joten panosta syömisiin. Jos kavereita ei näy lähimaillakaan, nappaa mukaan hyvä kirja tai esimerkiksi maalaustarvikkeet.
3. Lähde pyöräretkelle. Pakkaa mukaan paljon vettä ja halutessasi myös evästä. Ota tavoitteeksi löytää uusi paikka, joten valitse matkallesi teitä, joita pitkin et aiemmin ole mennyt.
3. Haasta itsesi ja lähde ihan yliaikaisin aamulenkille. Kello soimaan klo 04:00 ja lenkille. Vähän vaihtelua päiviin ja ihmetteleviä ilmeitä kavereilta, joille kerrot tehneesi tän.
4. Videoi päiväsi. Vähän sama kuin blogeissa pyörinyt my day, mutta tämän kuvaat vain itsellesi - voit pelleillä ja sekoilla niin paljon kuin haluat.
5. Jokaisen vaatekaapista löytyy turhia ostoksia. Ota yksi niistä ja tuunaa se käyttökelpoiseksi!
6. Jos kotipaikkakunnallesi saapuisi turisti, minne veisit hänet? Lähde itse kiertämään paikallisia nähtävyyksiä. Paikallisena sinulla on varaa valita, joten skippaa suosiolla tylsät muistomerkit ja muut sellaiset.
7. Etsi netistä uuden ja eksoottisen ruoan ohje, ja kokeile sitä! Saatat saada uuden lempiruoan.
8. Opettele uusi taito. Oletko aina halunnut osata kärrynpyörän tai tehdä onnistuneita macaron -leivoksia? Nyt on aikaa opetella.
9. Kesällä on aikaa huoneen sisustamisellekin. Voit etsiä ja toteuttaa kivoja DIY-ohjeita huoneeseesi. Jos on nätti sää, voit mennä uloskin askartelemaan.
10. Teemajuhlat! Voit pitää juhlat ihan muuten vain sisaruksillesi tai kavereillesi. Valitse teema ja tee siihen liittyvä menu ja koristeet. Välillä voi panostaa juhliin ilman mitään kunnon syytä.
11. Lähes jokaisella paikkakunnalla on kesäisin tarjottavana jotakin ylimääräistä toimintaa. Ota selvää oman paikkakuntasi toiminnasta ja lähde mukaan!


19 comments:

 1. mahtavia ideoita, voisin jopa toteuttaa joitakin näistä! :)

  ReplyDelete
 2. Ihana ulkoasu ja tosi kivoja postauksia! :) gadgetit on ehkä vähän sekavasti, eli vaikkapa arkistoa voisi siirtää ylemmäs :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥ Mun on pitäny tehdä noille jotain jo jonkun aikaa :D Pitää kattoo jos huomenna ehtis.

   Delete
 3. tää ulkoasu on kivan erilainen ja oot nätti!<3

  ReplyDelete
 4. ihana postaus ja kivoja vinkkejä! :)

  ReplyDelete
 5. Hauskoja vinkkejä! :-D Noita vois käyttää ihan hyvin tylsyyskuolemaan! :)

  ReplyDelete
 6. Hyviä vinkkejä!! :D Ehkä pitäs kokeilla, eikä totea tylsyyskuolemaa kotona.. :'D Tykkään sun blogista ja kirjotat tosi selkeesti :3 Banneri on kans tosi magee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa! Mul käy tylsistyneenä aina niin et unohdan kaiken mahdollisen tekemisen! Nyt ku nään nää täältä blogista ni saan varmaan jotain toteutettuakin :D Ja iiso kiitos ♥

   Delete
 7. Olet todella kaunis nuori neiti:) Blogisi kuvan laatu on todella hyvä! Kirjoitat hyvin omaperäisesti ja luovasti

  ReplyDelete
 8. kivoja vinkkejä ja hieno blogi :)

  ReplyDelete
 9. Hyviä vinkkejä ja kiva blogi muutenkin!

  ReplyDelete