Kampausvinkki: Lettikruunu

Koulut alkavat pian, ja sen kunniaksi mä päätin jakaa teille kampausohjeen. Osa teistä on varmaan nähnyt tän jo instagramissa, mutta nyt saatte ohjeenkin sen tekoon. Mä oon normaalisti ihan älyttömän laiska tekemään kampauksia, vaikka pitkille hiuksille varmasti löytyisi ties kuinka paljon erilaisia ohjeita. Mut mä en vaan jaksa - enkä ehdi. Mun kouluaamut näyttää tältä: herääminen, suihku, äkkiä vaatteet päälle, aamupala käteen ja rakettijuoksu bussipysäkille, jolle yleensä ehdin just samaan aikaan bussin kans. Yleensä ne kuskit on onneks kilttejä ja pysähtyy, kun näkee pienen punaisen ihmisen läähtäävän kohti pysäkkiä. 

Anyways, kampauksiin mulla ei todellakaan yleensä ole aikaa, poikkeuksena tää. Mä sanon sitä lettikruunuks, koska se kehystää kasvoja vähän samaan tapaan kuin kruunukin. Mut helpompaa, yksinkertaisempaa ja nopeampaa kampausta saa hakea! Tän takia se sopii hyvin back to school -kampaukseksi, koska sen kanssa tuskailu ei ainakaan aiheuta koulusta myöhästymistä tai muuta turhaa.

Näin sen teet: Harjaa hiukset ja heitä kaikki toiselle puolelle päätä. Mä heitin kaikki hiukset vasemmalle puolelle. Aloita letittäminen "kaljun" (mun tapauksessa oikea puoli) puolen korvan yläpuolelta ja letitä se pään yli kohti toista korvaa. Ota hiuksia mukaan pääasiassa kasvojen puolelta, mutta voit ottaa muutaman hiustupon myös toiselta puolelta, jolloin letti pysyy paremmin paikoillaan. Pidä huoli, että kasvojen puolelta kaikki hiukset päätyvät lettiin. Kun olet päässyt mielestäsi tarpeeksi pitkälle, voit letittää letin loppuun ilman, että otat enää uusia hiuksia mukaan. Kiinnitä ponnarilla. Lakkaa suihkauttamalla saat kestävämmän lopputuloksen, mutta itsellä ainakin kampaus pysyy hyvin ilman mitään ylimääräistäkin.

16 comments:

 1. Oi, tosi hyvä idea tehä tällanen DIY-postaus ! Ja vois itekki kokeilla tollast kampaust, näyttää tosi kivalt! :-)

  http://aurorarebecca.blogspot.be/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kokeilemaan, toi on oikeesti kätevä ja helppo :D Ja pitää hiukset poissa naamalta kohtuu tyylikkäällä tavalla.

   Delete
 2. Tosi ihana toi kampaus! Voisit tehdä tällasia lisääkin :) Tietty pienet tutoriaalikuvat ei olis pahitteeksi, ainakin haastavammissa kampauksissa niistä on apua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ^_^ Mul oli eilen kuvaajana vaan sisko joka vihaa kaikkea kuvaamiseen liittyvää, hyvä ku sain sen suostuteltua ottamaan edes ton yhden kuvan. Mut joo pitää muistaa tutoriaalikuvat sit jos laitan muitakin ohjeita (luultavasti laitan, koska ohjeet on kivoja ja löydän ne itsekin sit myöhemmin :D)

   Delete
 3. Tää tuli kyllä tarpeeseen, sillä oon koko päivän pähkäilly, miten laitan hiukseni tänään kun lähden kaupungille! Katsotaan, millainen mun lopputuloksestani tulee, sillä olen onnettoman huono kampausten teossa... Mulla on myös toi aikaongelma yleensä, mutta silloin ku ei tarvi aamulla aikasin olla juoksemassa paikasta a paikkaan b, ni ehtii kyllä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin oon huono :D Vaikka luulis et olisin ehtiny harjotella, ku mulla on kuitenkin aina ollu pitkät hiukset. Toivottavasti onnistut!

   Delete
 4. Ihana kampaus! ♥ Pitääki kokeilla jonain päivänä, vaikka mun lettientekotaidot - onks toi yhteen - onki aika surkeet. :D Sä kirjotat tositosi kivalla tyylillä! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokeile ihmeessä! Mä harjottelin tollasen letin (tollasen mihin tulee hiuksia matkan varreltaki mukaan) tekemistä silleen, et letitin yhessä vaiheessa hiukseni joka ikinen ilta ku menin nukkumaan. Unessa ruma letti ei haitannu, mut taidot hioutu päivä kerrallaan paremmiks (;
   Ja kiitos! <3

   Delete
 5. hey tosi kiva vinkki! Sulla on niiin ihanat hiukset♥ Mun silmään teksti näyttää vähän liian pieneltä, mutta ei se paha oo! kiva blogi :)

  http://viivimiljamaria.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon <3 Tekstin pienuudesta on valitettu niin paljon, et pitää kyl muuttaa se isommaks. Mä ite nään sen ihan hyvin, mut mul toisaalta on keskivertoa parempi näkö joten oon huono arvioimaan :D

   Delete
 6. Ah ihana! Tälläsiä postauksia lukiessa tulee joskus haaveiltua taas pitkistä hiuksista, mutta sitte ei auta ku todeta että ehkä nää lyhyet on kuitenki jokatapauksessa enemmän se mun juttu. :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta tuntuu et nää mun omat on nytkin liian lyhyet :D Menin leikkaa vyötäröpituiset pois, mut ei auta ku kasvattaa takas. Hiukset on niin jännä juttu, sit ku löytää sen oman pituuden ni ei jotenkin enää osaa elää muun pituisten hiusten kans :D

   Delete
 7. tosi kiva tällänen vinkki, ite en kyl osais tehdä! ja kivat hiukset sulla c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa kokeilla, mäkin oon yleensä peukalo keskellä kämmentä jos kampauksista puhutaan :D Kiitos (:

   Delete
 8. Aivan ihanan näköinen kampaus täytyy ite joskus kokeilla!

  ReplyDelete