We're all mad here

“Yes, that's it! Said the Hatter with a sigh, it's always tea time.” 
- Lewis Carroll, Alice in Wonderland

Hullun hatuntekijän teekutsuja vietettiin viime sunnuntaina. Sopivan kajahtaneita ihmisiä asuja Alice in Wonderland -tyyliin, leivoksia ja tietenkin paljon, paljon teetä. Rakastan tätä tunnelmaa: yhtä aikaa hienostunutta ja hauskaa, mukana ripaus luovaa hulluutta. Missä muualla ankat voisivat vallata kattauksen, kuin Hullun hatuntekijän teekutsuilla?

Ruokalistan erikoisuus oli croissantit, joiden täytteeseen oli tungettu muun muassa mansikkaa ja valkohomejuustoa. Hämmentävä makuyhdistelmä. Mutta yllättävän hyvää, etenkin kun ottaa huomioon etten yleensä tykkää homejuustoista. Muutamien suolaisten ruokien lisäksi tarjolla oli mieletön määrä erilaisia makeita herkkuja. Oli kuppikakkuja ja macaron-leivoksia, minttusuklaakakkua ja dominopalleroita. Mun tavoitteena oli leikkiä Nalle Puhia ja juuttua illan päätteeksi oviaukkoon, kuten Puh kaninkoloon. Pääsin kuitenkin ongelmitta ulos.

Teekutsujen tärkein ohjelmanumero on tee. Hullun hatuntekijän teekutsuille osallistuu tietenkin toinen toistaan mielenkiintoisempia henkilöitä, joten keskustelu pöytäseuran kanssa on lähes yhtä hauskaa kuin teen juominen. Sellainen seura on parasta, jonka kanssa voi luontevasti puhua niin geenimanipulaatiosta kuin siitä, sopivatko punaiset vai siniset nonparellit paremmin kuppikakkujen koristeeksi. Ja keskustelun päätteeksi voi taas juoda hieman teetä.

“Take some more tea," the March Hare said to Alice, very earnestly.
"I've had nothing yet," Alice replied in an offended tone, "so I can't take more."
"You mean you can't take less," said the Hatter: "it's very easy to take more than nothing."
"Nobody asked your opinion," said Alice.”
- Lewis Carroll, Alice in Wonderland

8 comments:

 1. Voit vitsit näytti kivalta! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja kivaa kans oli! :D Mä rakastan kaikkia tällasia, mihin voi pukeutua jotenkin erikoisesti ja ääw

   Delete
 2. apua, kui kivoja kuvia ! toivottavasti oli hauskaa :-)

  ReplyDelete
 3. Järjestettiin viime vappuna tällaset samantyyliset kestit ja ahh, hyvää seuraa, teetä ja hulluja asusteita, mitä muuta vois toivoa? Parhaat vappukemut missä itse olen ikinä ollut joten uskon, että sulla oli hauskaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii kuulostaa mahtavalta! Ja joo oikeassa olet, hauskaa oli :D

   Delete
 4. Mukavan oloiset juhlat. Tuntisimpa minäkin yhtä paljon teenjuojia niin voisi järkätä samanmoisen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tervetuloa juomaan teetä meidän kanssa (; Suurin osa mun kavereista juo teetä vähintään silloin jos tarjotaan, yleensä muutenkin.

   Delete