November

Winter is coming, kuten Starkin suvun motto kuuluu (enhän mä oo ainoa joka on lukenut Tulen ja jään laulua?). Vielä on kohtalaisen syksyiset säät, ainakin päivisin. Aamulla maata peittää kuura. Oli lämpötila mikä tahansa, marraskuun alku enteilee väistämättä tulevaa talvea. Kellotkin on käännetty talviaikaan jokin aika sitten. Pikkuhiljaa täytynee siis siirtää katse talveen.

Joku teistä on ehkä huomannutkin, että mä rakastan syksyä. Syksyn värit - ja kaikki muukin syksyyn liittyvä - kolahtaa muhun vaan niin täysillä. Tämä ei silti tarkoita, etten tykkäisi muistakin vuodenajoista. Talvi on ihan mahtavaa aikaa, eikä vähiten joulun takia. Jouluihminen ilmoittautuu täällä! Marraskuun puoliväliin asti tuolla sivupalkissa keikkuu kysely: Haluatteko te, että mä järkkään blogiin joulukalenterin? Äänestäkää ihmeessä, teidän mielipide nimittäin ratkaisee! Muutoin lupaan olla vielä marraskuun ajan hiljaa joulusta.

Takaisin asiaan siis. Mitä teidän marraskuuhun kuuluu? Mä aion käpertyä sisälle lukemaan kirjoja. Viime aikoina siihen on ollut liian vähän aikaa. Toisaalta aion myös työstää mun diplomitöitä hiki hatussa, joulukuun alkuun mennessä pitäisi ainakin kuvisdiplomin olla valmis. Marraskuusta on tulossa hirmu kiireinen. Kaikki mahdollinen, mihin ikinä olenkaan lupautunut, tapahtuu tässä kuussa. Mutta ei se mitään, pieni kiire on välillä ihan hyvästä, ja mä tykkään tehdä asiat sykäyksittäin. Tasapaksu elämä ei ole mua varten. Mieluummin mä elän välillä todella kiireistä elämää, jonka vastapainoksi voin taas välillä ottaa täysin rennosti. 

See you later!

10 comments:

 1. Tee joulukalenteri! Ite tein viime vuonna ja vaikka siinä olikin aika kova työ ja jotku luukut oli huomattavasti parempia ku toiset, ni se oli hauskaa :DD

  Mitä mun marraskuuhun kuuluu.. hmm, no aika samanlaista kuin lokakuuhun, yritän metsästää työpaikkaa kissojen ja koirien kanssa huonoin tuloksin todennäköisesti, suunnittelin alottavani lukemaan kevään pääsykokeisiin. Toivottavasti sulle ei tuu liian kiire ja kerkeet lukemaan niitä kirjoja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katotaan, mikä on yleinen mielipide :D Joulupostauksia kyllä varmasti tulee, joko kalenterin kautta tai muuten vaan.

   Työpaikanmetsästys pitäis munkin aloittaa.. Tässä kuussa en viel ehdi töihin, mut sen jälkeen olis kyllä aikaa. Ja toivotaan tosiaan, että ehdin lukea. Mä rakastan kirjoja ja lukemista ja kaikkea, joten pakko repiä aikaa jostakin :D Nyt on ilmestyny mieletön määrä kiinnostavia kirjoja, jotka haluun lukea!

   Delete
 2. ihanii kuvii & TODELLAKI JOULUKALENTERI SUN BLOGIIS ! apua, ihan mahtava idea !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha tähän menessä ainakin näyttäis siltä, et joulukalenteri olis tulossa :D 80% kannattaa joulukalenteria. Mut saa nähdä miten käy.

   Delete
 3. Ite en oo lukijatyyppiä, mut leffoja on ihana käpertyy kattomaan pehmeen viltin sisälle! Otat kivoja kuvia! :-)

  http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leffat ja kirjat on vaan makukysymys, käpertyminen on se juttu (;
   Ja iiiso kiitos!

   Delete
 4. Mustakin tuntuu, että aina ei vain riitä aika lukemaan kirjoja, vaikka kuinka haluaisi. Pitääkin yrittää järjestää itselle aikaa ja etsiä joku kiva kirja :)

  http://elamaaopiskelijan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä etten oo ainoo, jonka lukuaika on liian vähällä :D Tainno hyvä ja hyvä, mutt..

   Delete
 5. Tosi kiva blogi sulla! Tässäkin tosi kivoja kuvia, ja tee ihmeessä hei joulukalenteri! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Täl hetkellä ainakin kyselyn tulos sanoo kyllä joulukalenterille, joten eiköhän sellanen oo tulossa.

   Delete