Good morning

Kello on 08.07
Hyvää huomenta! Pakkasmittari näyttää surullista lukemaa: +2. Ei taida tulla lunta tänäänkään. Mun aamua ei kuitenkaan latista tänään edes pakkasmittarin synkkä luku. Oon nimittäin pirteämpi kuin aikoihin. Istun keittiössä ja edessäni on iso kuppi höyryävän kuumaa teetä. Paksu huppari lämmittää ihanasti, aamuisin tulee helposti kylmä. Pitkästä aikaa rauhallinen ja rento aamu.

Normaalisti syön aamupalan matkalla bussipysäkille. Tänään kuitenkin heräsin jo seitsemältä – herätyksen olin laittanut kahdeksaksi. En tiedä mikä tauti muhun on iskeny, vai oonko ehkä parantunut elinikäisestä väsymyksestä, mutta pirteänä hyppäsin pois sängyistä ja laitoin kerrankin itselleni kunnollisen aamupalan. Arjen luksusta parhaassa muodossaan.

Pieniä vastoinkäymisiä koin kuvien kanssa, kamera nimittäin päätti sammua jokaisen kuvan jälkeen, ja käynnistyminen kesti taas ties kuinka kauan. Mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin, tee jäähtyi sopivasti sillä aikaa kun tappelin kameran kanssa! Lisää tällaisia kiireettömiä aamuja kiitos, tykkään ihan hirmuisesti.

4 comments:

 1. Kiva blogi ja postaus - kiireettömät aamut on parasta :-) tykkäsin myös hirveästi edellisestä postauksestasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aws kiitos! Ja niin on, sääli et kiireettömiä aamuja on arkisin aika harvoin.

   Delete
 2. Toi salaattikuva on jostain syystä mun mielestä valloittava! Olet varmasti ihana otus (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, salaatti kertoo totuuden luonteesta (;

   Delete