Lähtölaskenta alkaa


Än yy tee nyt. Joulukalenterien ensimmäiset luukut saa nyt luvan kanssa avata (kuinka moni tunnustaa tyhjentäneensä suklaakalenterin jo?). Mulla on tän blogikalenterin lisäksi myös perinteinen suklaakalenteri, josta kiltisti avasin vasta ekan luukun. Mahdollisimman epäterveellinen tapa aloittaa aamu, mutta eikös se niin mene, että joulukuussa syötyjä herkkuja ei lasketa?

Tässäkin blogissa tosiaan pyörähtää käyntiin joulukalenteri. Olitte tosi yksimielisiä tän suhteen, reilusti yli 90% teistä halusi joulukalenterin ja sehän sopii mulle. Rakastan joulufiilistelyä ja blogijoulukalenterin järkkääminen on loistava tapa fiilistellä. Mä ajattelin toteuttaa tän joulukalenterin niin, että postaan joka päivä jouluaattoon asti jouluisia postauksia. Luvassa on DIY-juttuja, ruokaa, syvällisempiä ajatuksia ja kaikkea muuta, mitä tän blogin aihealueisiin muutenkin kuuluu. Ja niiden muutaman iloksi, joilla joulu tursusi korvista jo marraskuussa, on muutamissa luukuissa myös jouluun liittymätöntä höpinää. Näin teilläkin on jotain luettavaa kaiken jouluhössötyksen keskellä.

Huikean mahtavaa joulunodotusta!

2 comments:

  1. Hah oon samalla kannalla tossa ettei joulukuussa syötyjä herkkuja lasketa! :-D Kiva blogi ja ihanaa, rakastan joulukalentereita blogeissa :-)

    ReplyDelete