Näin valon

Näin tänään auringon! Se on piilotellut viikkokaudet, joten edellisestä näkemisestä onkin jo aikaa. Karkasin kesken jouluvalmistelujen pihalle. Oli pakko päästä nauttimaan auringon säteistä, jotka katosivat liian pian pois.

Meillä jouluvalmistelut lähenevät loppuaan. Talo on siisti ja puunattu lukuunottamatta keittiötä, jossa puoli perhettä hyörii kattiloiden ja laatikoiden kimpussa. Iskän tekemä perunalaatikko on ehkä maailman parasta, mä en tiedä miten pärjään jos joskus vietän joulua muualla kuin porukoiden luona. Kinkun kanssa sen sijaan kävi pieni moka; se muistettiin ottaa sulamaan vasta hetki sitten. Joudun varmaan heräämään keskellä yötä kinkunpaistoon, mutta mitäpä sitä ei tekisi jouluruokien vuoksi.

Miettikää, enää yksi yö jäljellä! Jouluaato on melkein täällä ja mä oon ihan täpinöissäni. Joululaulut ovat soineet aamusta asti ja veli kokosi kuusen hetki sitten. Aamulla koristellaan kuusi, käydään joulusaunassa ja syödään mahat niin täyteen ettei mitään rajaa. Sitä odotellessa!

8 comments:

 1. Haluaisin kans niin pitkästä aikaa nähdä auringon! Harmikun täälläpäin kokopäivän on ollut pilvistä ja lumisadetta.. Niimpä muuten! Niin vaikea oikeesti uskoa, että ainoastaan yhden yön jälkeen on jo jouluaatto <3 Me koristellaan kuusi jo tyylii kuukauden ennen Joulua, haha :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lumisade on ihan jees, koska se tarkoittaa lisää lunta :D Mut kieltämättä aurinko on aika jepa!
   Kuusenkoristelu vaihtelee tosi paljon, monella on ollu jo kauan kuusi koristeltu, sit taas jotkut (kuten me) koristelee sen vasta huomenna.

   Delete
 2. Ihan sika makeita kuvia, ois vaan kiva jos ne ois isommalla niin näkyis paremmi ja välit ois pienemmät ;)! Mä en oo luultavaasti nähny aurinkoo kun viimeks floridan matkalla kuukausi sitten joten ihana että se on sentään vielä olemassa. Sori mutta en tykkää kyllä tästä ulkoasusta, ei mun tyyliin. Mutta upeita kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä aion muokkailla mun ulkoasua jossain vaiheessa lomaa, ni pistän korvan taakse nää sun ideat :D
   Joo on se viel olemassa! Mut ehkä aurinkokin on paennut kylmyyttä etelän lämpöön xD Kiitos kehuista ja palautteesta.

   Delete
 3. Heei tosi kivoja kuvia! :)


  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ♥ Luonto on ihan hirmu nättinä nyt ku on paljon lunta maassa.

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitos! ♥ Talvinen luonto on ihan mielettömän kaunis.

   Delete