Paluu menneeseen vuoteen #2Heinäkuussa vietin aikaa kaverin ehkä maailman söpöimmällä mökillä. Kiertelin Suomea ja näin hirmeän karmean paljon kavereita. Kummipoikaakin tapasin pitkästä aikaa. Tää kuukaus oli täynnä rentoilua ja sosiaalisuutta! 

Elokuussa käytiin vielä viimeiset kerrat uimassa ja vietettiin viimeiset vapaahetket ennen koulujen alkua. Keskiaikamarkkinat kuuluivat puolipakollisiin menoihin, ja taiteiden yökin piti käydä katsastamassa. Fiilis meni vuoristoratana hauskanpidosta harmaaseen syysmasikseen ja takaisin.


Syyskuussa pääsin paatteilemaan parin kaverin ja täti-ihmisen kanssa. Kierreltiin rannikkoa ja pysähdyttiin saareen syömään eväitä. Lopuilla berliininmunkeilla ruokittiin muita matkaajia, kun omiin vatsoihin ei enää mahtunut muruakaan. 

Lokakuussa olin ihan puhkipoikki kuluneesta syksystä. Matkasin syyslomalla porukoiden luo rentoutumaan. Maaseudun rauhassa on hyvätkin puolensa, vaikka yleensä tarvitsen enemmän ihmisiä ympärilleni. Loman lopussa olin jo tarpeeksi levännyt osallistuakseni Yöstooriin. Tekstiä ei syntynyt kovinkaan paljoa, mutta hauskaa oli senkin edestä! Syyslomalla kenties todella oli jotain piristävää vaikutusta, sillä Yöstoorin lisäksi kävin Linnanmäen valokarnevaaleissa ja eksyinpä vielä Hullun Hatuntekijän teekutsuillekin.Marraskuussa olin aivan uskomattoman väsynyt. Asuin koululla lähes aamusta iltaan kuvataiteen lukiodiplomin ja muiden hommien vuoksi. Kaikesta kiireestä huolimatta ehdin myös maalaamaan erään toisen lukion näytelmän lavasteita, kerhotäteilemään ja lukemaan ylppäreihin. Kerrankin aloitin jonkun kouluun liittyvän jutun ajoissa, hyvä mä.

Joulukuussa viilistelin vauhdilla lähestyvää joulua. Mä kuvittelin käyväni vaan kurkkaamassa koulun kuoron harjoituksia, mutta löysinkin pian itseni esiintymästä kuoron kanssa itsenäisyysjuhlasta. Mä olin luullut kuoroilua paljon tylsemmäksi, mutta voi miten väärässä olin. Lomalle päästyäni nautin lumesta, jota täällä pohjoisemmassa on paljon pääkaupunkiseutua enemmän. Yllätyin iloisesti huomatessani, miten monta  vuoden kohokohtaa on päätynyt lähes reaaliajassa tähän blogiin. Lisäilin linkit niistä kertoviin postauksiin, jos teitä kiinnostaa lukea tapahtumista enemmänkin. Ja tämähän tosiaan oli muistelu part 2, ykkösosan pääset lukemaan tästä.

11 comments:

 1. Hyvä postaus! Harkitsen parhaillaan, että jaksanko itekki tämmösen toteuttaa.. :-D  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin toteutat! Sä ku oot siel opistossaki ni arvaa vaan kuin paljon mä haluun lukee kaikesta kivasta mitä siel on tapahtunu :D

   Delete
 2. Niin inspiroiva tää postaus <3 Aww niin söpö tää apina :3 Jos itse tekisinkin tälläsen postauksen, en varmaan muistaisikaan mitä kaikkea vuoden sisällä oli tapahtunut, heh :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä sain ton apinan mun siskolta ku muutin pois kotoa ♥ 100 aamua -asuun kuuluvana se piti tietenkin ottaa kouluun mukaan :D Kuvia selaamalla yllättävän monta muistoa palautuu mieleen! Silleen mäkin osasin ajoittaa nää jutut oikelle kuukausille.

   Delete
 3. Näitä postauksia on niin hauska lukea! Ja täytyy myöntää, että ihan hyödyllinen tehdäkin. Tulee vähän katsottua taaksepäin ja miettiä, että mitä sitä oikein onkaan tapahtunut. :-)

  http://alisajosefiina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oli ihan huippua ja hyödyllistä palata omiin muistoihin, nyht tietää mitä haluaa tai ei halua tulevalta vuodelta ^_^

   Delete
 4. Nää lyhyet ja ytimekkäät tekstit sun kuukausista on niin siistejä!

  ReplyDelete
 5. Tosi kivoja ja hyvä laatusia kuvia!

  ReplyDelete
 6. Tosi kiva blogi sulla ja ulkoasu on upea ja erilainen kuin monella muulla :)

  ReplyDelete