Törmäsin mä kampaajaan

Viimeiset jouluostokset on tehty, jes! Juoksentelin lahjojen perässä ympäri Helsinkiä tänään, mutta Kampissa oli pakko pysähtyä. HairStore kampasi ilmaiseksi asiakkaiden hiuksiin kivoja kampauksia. Pakkohan mun oli mennä mukaan, koska olen itse aika tumpelo hiustenlaitossa. Tai laiska, en ole edes yrittänyt mitään lettikampausta vaikeampaa. Joka tapauksessa, oli ihan mahtavaa saada hiukset kerrankin hyvin. Vähän kyllä kävi sääliksi kampaajaa, joka oli ihan hukassa mun hiusten kanssa. Kiharrin ei meinannut riittää, eikä klipsut pysyä, sen verran paljon mulla kuulemma on hiuksia. Ehkä mä joudun hyväksymään sen tosiasian, että mulla on oikeesti pitkät hiukset. Lopputulos näytti silti kivalta, vai mitä sanotte? En päässyt kuvaamaan hiuksia ennen iltaa, joten selvästi myös kestävä kampaus kyseessä!

Illalla oli ihanan tunnelmallista. Sytytettiin kaverin kanssa muutama kynttilä ja aloitettiin paketointirumba. Työnjako oli melkein reilu: mä paketoin ja kaveri ojenteli pyydettäessä teippiä. Mutta ei se mitään, pääsen vielä Korvatunturille paketoimaan, kun vielä vähän treenaan. Siinä vaiheessa kaveri saa katsoa kateellisena vierestä, haha. Nyt on kuitenkin pakko häipyä nukkumaan, loppuviikosta on tulossa kamalan kiireinen!

2 comments:

  1. Ihanan joulusia kuvia ! Vitsi, kun itelläkin olis niin pitkät hiukset tai ees vähän pitemmät mitä mulla nyt on, nimittäin nää on niin ohuet ja pikkusen yli olkapäiden. Musta sulla on kyllä ihan sairaan hienot hiukset ja tuo kampaus näyttää kyllä tosi kivalta ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 Ja hei kyllä lyhyemmistäkin hiuksista saa ties kuinka upeita kampauksia. Sulla etenkin on niin nätit hiukset ettei mitään rajaa!

      Delete