Tulkoon joulu

 Ei oikeasti vielä, en mä oo yhtään valmis. Haluun olla perheen kanssa ja ehtiä nauttia tunnelmasta ennen h-hetkeä eli jouluaattoa. Mutta mun huone sentään on jo joulukunnossa, vai mitä sanotte? Kynttilöitä kaikki hyllynpäälliset täynnä. Hankin jopa tulitikut, jotta pääsen polttelemaan niitä vähän, ennen kuin matkustan porukoiden luokse joulunviettoon. Mun huone on harvoin noin siisti. Teen kaiken aina lattialla, joten yleensä vois luulla jonkun räjäyttelevän pommeja siellä. Minä se kuitenkin vain olen. Mutta joka tapauksessa, ihana nähdä oma huone välillä näinkin siistissä kunnossa. Pahoittelen kuvien hämäryyttä, mä rakastuin tohon tunnelmaan, enkä malttanut laittaa kattovaloa hetkeksikään päälle. 

Ootteko te jo ehtineet järjestää huoneenne joulukuntoon?

2 comments:

  1. Haha tuo huonekuvaus just sama ku mulla ku mäki teen lähes kaiken lattialla! :D I wait to see you <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä etten oo ainoa XD Ja jep kohta nähdään!

      Delete