Bloggaajia miittaamassa

Eilen tapahtui monta ekaa kertaa. Mä olin ensimmäistä kertaa ikinä Megazonessa, kävin ensimmäistä kertaa ihanassa teekahvilassa (siitä lisää myöhemmin!) ja mikä parasta, näin ensimmäistä kertaa bloggaajakavereita livenä! Oli huippukivaa nähdä, millaisia ihmisiä blogien takana oikein on. 

Mä tulin paikalle vähän myöhässä, koska olin onnistunut sopimaan Megazonen ja miitin päällekkäin - älkää ottako musta mallia. Kivaa kuitenkin oli myös tällä matti myöhäisellä. Ulkona riehui ehkä kevään voimakkain ja kylmin tuuli, joten pakoiltiin sitä sisätiloissa. Suunnittelu oli jäänyt aivan viime tippaan, joten päätettiin miitin kulku sitä mukaa kun tapaaminen eteni. Ei suunnittelemattomuus silti menoa haitannut. Syömisen jälkeen juteltiin ja kuvattiin muutamat kuvat Kampin yläkerroksissa. Ystävällinen ohikulkija nappasi meistä muutaman yhteiskuvankin muistoksi, kiitos hänelle!  

Tämänkertainen miitti oli aika lyhyt, mutta onneksi uusia tulee. Oli mukava nähdä teitä Kaisa, Suvi, Ella ja Veera! Toivottavasti miitataan pian uudelleen teidän ja muidenkin bloggaajien kanssa.
  


12 comments:

 1. Oli ihana nähä kans! Harmi ku ulkona toisaan tuuli niin paljon, onneks saatiin aika kulumaan sisälläkin :-)
  Ehottomasti pitää nähä vähä paremmalla ajalla ja ehkä isommalla porukallaki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, onneks saatiin. Ja jos tulevaisuudessa vaikka aurinkokin paistais ni olis aika jees :D Todellakin nähään vielä (+ uudet kasvot on aina tervetulleita)!

   Delete
 2. Kiva postaus ja toivottavasti sulla oli tosi hauskaa! Ois tosiaan mukava itekkin joskus mennä jonkinlaisiin miitteihin! :-) + ihana ulkoasu!

  anniinaeerikaa.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli todellakin ihan huippuhauskaa! :D Kannattaa mennä, jos vaan mahdollisuus ilmaantuu.
   Kiitos (:

   Delete
 3. Suvi taisi jo sanoa kaikki munkin miettimät asiat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha munkin ajatukset Suvi onnistu kiteyttämään aika hyvin :D

   Delete
 4. Tosi kivalta kuulostaa:) Sait just uuden lukijan!

  ReplyDelete
 5. eikä apua - oisin niin itekki halunnu nähä teitä ! :-D ihana kuva ja toivottavasti oli kivaa ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti nähdään joku kerta ku oot käymässä Suomessa! Oli hirmu kivaa ja varmasti tulee olemaan tulevissakin miiteissä ♥

   Delete
 6. Kuulosti niin kivalta! Ää, haluun nähä teidät :-D pus ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olis huippua nähdä kesän aikana! ^_^

   Delete