Cupcaketime


Nyt se on vihdoin ohi - ylppäriputki nimittäin! Olo on vapaa kuin taivaan linnulla siitäkin huolimatta, että vielä on muutama kurssi käynnissä. Sanotaan, että rankka työ vaatii rankat huvit. Siispä leivoimme ylppäreiden - ja ehkä vähän myös kaverin synttäreiden - kunniaksi ison kasan suklaamuffinsseja. Muffinsseja saan kiittää siitä, että selvisin matematiikan kirjoituksista. Matikkaa voi nimittäin ymmärtää vain, jos saa tarpeeksi paljon suklaata tarpeeksi usein.

Haluatko sinäkin suklaamuffinsseja? Pohjaksi käy lähes mikä tahansa ohje (kunhan pysytään muffinsseissa). Esimerkiksi täältä löytyy hyvä resepti. Mustikat voi korvata tummalla suklaalla, jolloin saat tuplasti suklaata. Tai oikeastaan triplasti, sillä kuorrutekin on suklainen. Suklaata ei koskaan voi olla liikaa. Mikään ei kuitenkaan estä kokeilemasta vaikkapa banaani- tai karpalomuffinsseja, jos olet eri mieltä kanssani. Marjat tai hedelmät voisivat tuoda raikkaan makuparin suklaalle.

Kuorrute tehdään näin
Tarvitset: 
1 levy taloussuklaata
kourallinen irtokarkkeja 
nonparelleja

Tee näin: 
Sulata suklaa vesihauteessa. Mikrokin käy, mutta sen kanssa täytyy olla todella tarkkana. Kun suklaa on sulanut, levitä se muffinssien päälle. Anna jäähtyä hetken aikaa, mutta muista koristella ennen kuin suklaa on täysin jähmettynyt. Asettele koristeet haluamallasi tavalla. Tällä kertaa ruoalla saa leikkiä! Muffinsseista voi toki tehdä nättejä, mutta hulluttelu on piristävää. Vai mitä pidätte alimman kuvan suurihampaisesta muffinssipojasta? Kyseessä saattaa tosin olla tyttökin, leivosten sukupuolesta ei koskaan voi olla varma. 5 comments:

 1. Eikä mikä makeannälkä iski... Varsinkin tuo kuorrute näyttää niin herkulliselta, pitää varmaan käydä hakemassa leivontatarvikkeita kaupasta töiden jälkeen! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha mulla käy noin lähes aina ku selailen muiden blogeja :D

   Delete
 2. Näyttää kyllä niin herkullisilta että on melkein pakko leipoa jotain tänään :D
  Toi kuorrute näyttää kyllä niin täydelliseltä!

  ❀ Cinderella Days ❀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa leipoa, leipominen on ihan huippua ajanvietettä ^_^

   Delete
 3. Nam, näyttää ihan superhyvältä!! :-D

  ReplyDelete