Ruislättyjä


Päivän positiivinen: netti toimii vihdoin! Nyt mulla on peukut ja varpaatkin pystyssä, että saisin nauttia toimivasta yhteydestä koko loppukevään. Jopa blogien lukemisesta tuli äkkiä aika ankeaa, kun tekstiä piti tihrustaa kännykän pieneltä näytöltä. Nettiä, kuten muitakin asioita, arvostaa näemmä vasta sitten kun ne hetkeksi menettää. 

Toimivaa nettiyhteyttä on syytä juhlistaa kunnolla. Siispä jaan teille mun uusimman suosikkireseptin. Ruislätyt ovat tavallisia terveellisempi vaihtoehto, mutta aivan yhtä helppoja tehdä. Kokattiin siskon kanssa näitä erään pitkän lenkin päätteeksi, ja voin sanoa, että maistuivat aivan tajuttoman hyvältä. Omenaviipaleet olivat täydellinen makupari ruislättysille - suosittelen kokeilemaan.

//Huom: reseptiin on päässyt eksymään pieni moka, eli molemmat jauhot on siis tarkoitus lisätä kohdassa, jossa lukee vain "sekoita joukkoon vehnäjauhot".8 comments:

 1. Nam kuulostaa hyviltä!! :-) voisin kokeilla ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokeile ihmeessä! Vähän makeampia noista saa laittamalla lisäks vielä normaalia sokeria, mutta mulle ainakin maistui vähemmälläkin ^_^

   Delete
 2. Tätä on pakko kokeilla!

  ReplyDelete
 3. hehe minä oon aika perso letuille ni tää ohje tulee kyllä tarpeesee, bless you :) hyvä, että joillaki toimii netti, omani on alkanu reistailemaan ajoittain :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha oles hyvä :D Mä kans tykkään letuista ihan liikaa, joten hyvä kun on joku vähän terveellisempikin vaihtoehto olemassa (tähän ei tuu edes paljoa sokeria, ja sen voi jättää kokonaankin pois jos tahtoo).

   Kun mä sanon että netti toimii, ni se toimii sen verran et postauksen pystyy kirjoittamaan. Pieniä katkoksia silti tulee joka välissä, toivon vaan et tää toimii vielä huomenna.. :D

   Delete
 4. Taikinanteko-ohjeessa lukee "sekoita joukkoon vehnäjauhot."

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä huomio, kiitos! Ruisjauhot tosiaan pitää sekoittaa mukaan siinä samalla. Kuvaan sitä ei saa enää laitettua, mutta pitääpä korjata kuvan alle vielä.

   Delete