Lontoo kutsuu

Jännittää ihan älyttömästi: ostin lennon Lontooseen. Olen tähän asti elänyt kuplassa ja leikkinyt että muutto Lontooseen tapahtuu jossakin toisessa universumissa jollekin toiselle Lindalle. Ei muuten, mutta kun jännittää niin paljon! Nyt pitää kuitenkin pikku hiljaa uskoa, että olen ihan oikeasti lähdössä sinne. Ihan aikuisten oikeesti, kuten pienenä sanottiin. Ja kyllä, olen innoissani.

Kaikista eniten jännittää lento. Luotan kyllä että kone pysyy ilmassa, todennäköisemmin kuolen matkalla töihin tai sieltä kotiin. Pelottavin osio on sinne lentokoneeseen pääseminen. Jos vaikka vahingossa astun väärään koneeseen ja päädyn Indonesiaan. Tai jos Indonesiaan päätymisen pelossa en uskalla tehdä mitään ja jäänkin Helsinki-Vantaan lentokentälle kolmeksi päiväksi ihmettelemään, että miten tässä näin kävi. Sisimmässäni tiedän, että selviän kyllä lähtöselvityksestä ja kaikesta muusta ainakin melkein kunniakkaasti. Jännittää silti. Ja saakin jännittää, siitä ainakin tietää että tämä matka on mulle tärkeä!

Lennon lisäksi jännittää kaikki muukin. Mutta enemmän olen silti innostunut. Tuleva perheeni vaikuttaa ihanalta, asuinalue kivalta ja koko kaupunki huikealta. En ole koskaan käynyt Lontoossa, mutta jokainen siellä käynyt tuttavani ylistää kaupunkia maasta taivaisiin. Aina kuulemma riittää nähtävää ja koettavaa vielä monen vierailun jälkeenkin. Sehän sopii mulle. Kertokaa ihmeessä kommentteihin, jos tiedätte kivoja paikkoja Lontoossa tai sen lähiympäristössä. Haluan nähdä ja kokea mahdollisimman paljon au pair -vuoteni aikana.

Ennen lähtöä on vielä paljon tehtävää ja mietittävää. Pitäisi pakata suurin osa tavaroista muuttolaatikkoihin, ja mukaan lähtevät tavarat matkalaukkuun (joka tosin pitää ensin hankkia). Lajittelu mukaan lähteviin ja Suomeen jääviin tavaroihin tulee olemaan pitkä prosessi. Pitäisi myös ostaa tuliaisia ja nähdä mahdollisimman monta ystävää ennen lähtöä. Pitäisi tehdä myös sata muuta asiaa, mutta onhan tässä vielä muutama viikko aikaa. Kaikkien sadan asian hoitamisen jälkeen voin istua lentokoneeseen ja tajuta että nyt sitä oikeasti ollaan menossa. 

Eräs suurimmista unelmistani on nyt toteutumassa!


10 comments:

 1. Hyvin se lento menee, kyllä sä pärjäät! :) Yksin lentäminen on jännää, muttaku huomaa, et on selvinny siitä, huomaa että selvii kaikesta ja on iha huippufiilis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kiitos tsempeistä :D Ja tiiän kyllä, tota huippufiilistä vaan odotellessa!

   Delete
 2. Tykkään niin paljon tästä sun blogista ja kirjoitustyylistä!!!!

  ReplyDelete
 3. Oivoivoi, oon niin fiiliksissä jo sun puolesta! Lento menee varmasti hyvin. Tsemppiä viime hetken pähkäilyihin <3

  ReplyDelete
 4. Voi, tsemppiä paljon lentoon ja pakkaamiseen ja kaikkeen mihin tsemppiä tarviit näin ennen matkaa ja matkalla, hah ! :-D Vietätkö siis kokonaisen vuoden Lontoossa? Kuulostaa kyllä aivan mahtavalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kevääseen asti olis tarkoitus olla, eli yhden lukuvuoden verran. Kiitos tsempeistä ^_^

   Delete
 5. Sulla on tosi kiva tapa kirjottaa ja muutenkin mahtava blogi! Niin kivaa löytää näitä muiden Englantiin muuttavien au pairien blogeja :) Mä oon lähössä 2 viikon päästä Walton-on-Thamesiin, 30min junamatkan päähän Lontoosta! Jännittää. Paljon...

  Jos mun jutut kiinnostaa niin niitä löytyy osoitteesta http://nooramakinen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uu kivaa että säkin oot lähdössä Englantiin! Käyn kurkkaamassa sun blogis. Ja kiitokset kehuista (:

   Delete