Viisi syytä onneen1. Lontoo on mielettömän kaunis kaupunki. Rakennusten julkisivuihin on oikeasti panostettu, ja joka puolella on kukkia ja muita kasveja. Lontoon keskustassa on ihania puistoja, joissa olen viettänyt tovin jos toisenkin. Ja tulen varmasti oleskelemaan niissä vielä paljon, paljon enemmän.

2. Ystävälliset ihmiset. Yhteentörmäyksen sattuessa vaihdetaan molemmin puolin hymyt ja sorryt. Jonottaessasi ruokaa tai mitä tahansa, jonon hännillä on lähes aina joku herrasmies päästämässä sinut edelleen. Ja kun kuvaat kauniita maisemia, ihmiset joko kiertävät sinut, tai pysähtyvät odottamaan että löydät oikean kuvakulman ja saat näkymän ikuistettua.

3. Löysin kahdet farkut yhteishintaan £20. Harvoin mikään vaateostos saa mua näin iloiseksi, mutta harvoin toisaalta tulee vastaan näin tajuttoman mukavia ja halpoja housuja. Nytkin kirjoitan tätä postausta jalat sellaisessa solmussa, että normaalien farkkujen kanssa tähän ei yksinkertaisesti pystyisi.

4. Sain eilen illalla Suomi-vieraan. Vielä ei ollut ehtinyt edes koti-ikävä iskeä, mutta pitää myöntää että uusia paikkoja on ihana koluta tutussa seurassa. On joku, joka on ihan yhtä innoissaan puistoista ja hauskoista rakennuksista, ja jonka kanssa voi illalla juoda teetä ja puhua suomea.

5. Uudet tuttavuudet. Ne ovat yksi niistä monista syistä, jotka au pairiksi lähtemisen takana piileksivät. Eikä suotta. Eräänkin suomalaisen au pairin kanssa olemme ehtineet suunnitella jo kokonaisen listan verran paikkoja, joissa käydä. Jännittävimpänä niistä Ranska, joka on kiehtonut mua pikkulapsesta saakka. Vuoden jälkeen olen toivon mukaan monta kokemusta ja matkaa rikkaampi kuin nyt.

6 comments:

 1. Mistä tommonen harmaahaikara löytyi :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yhdestä puistosta (olisko ollu St. James's Park) ihan Lontoon keskustasta (: Samaisessa puistossa oli muutenkin aivan älyttömästi lintuja!

   Delete
 2. ihanan positiivinen postaus ♥! vitsi tää sun blogis on kyllä kiva! tykästyin tähän heti ku tänne tulin :)!

  ReplyDelete
 3. Hehee, en voinut olla hymyilemättä kun näin kuvan! :D Kiitos kun jaoit, laitan sen itellenikin visusti talteen...
  Nähdään taas pian! ♥

  ReplyDelete