Viikonloppufiiliksiä

Lokakuun ensimmäinen viikonloppu on täällä, ja kiireet sen mukana. Ei uskoisi, että au pair -elämään kovin monia kiireitä mahtuu, mutta niin vain on käynyt. Tällä kertaa on kuitenkin kyse ihan positiivisista kiireistä: olen matkustamassa tämän kuun aikana ainakin Brysseliin ja Pariisiin, ja lisäksi näen suomikavereita pitkästä aikaa. Etenkin Pariisin reissua odotan innolla, sillä saan tutustua kaupunkiin yhdessä rakkaan ystäväni kanssa. 

Kalenteria selatessani tajusin, ettei hengittämiselle jää aikaa juuri lainkaan. Juoksen paikasta toiseen ja nään paljon ihmisiä joka välissä. Miten tässä näin pääsi käymään? Vaikka alkaneesta kuukaudesta on tulossa aivan huikea, taidan olla marraskuussa jo rauhoittumisen tarpeessa. Silloin täytynee varata jokin viikonloppu ihan vain itselle ja kotona löhöämiselle. Ehkä tuoksuva kylpy, hyvää ruokaa ja sen sellaista. Voisin myös käskeä perhettä joku päivä Skypeen. Ei olla skypetetty kertaakaan mun täällä olon aikana! Tosin lukiovuosina ehdin jo tottua siihen, että näen perhettä harvakseltaan (4 kertaa vuodessa), joten ei tässä sinällään ole mitään uutta. Jouluna kuitenkin nään taas kaikki!

Mä olen istunut sisällä koko aamun. Suomessa kello lähenee jo kuutta, mutta täällä onneksi vasta neljää - en tunne oloani ihan niin laiskaksi. Tuhlasin eilen kaiken energian The Cake & Bake Showssa, josta on tulossa postausta myöhemmin. Vähään aikaan ei tee mieli mitään makeaa! Vastapainoksi eiliselle olen tänään vain rentoutunut kotona ja syönyt tuoreita hedelmiä ja marjoja. Pitkän Skypepuhelun ja blogien lukuhetken jälkeen voisi pikkuhiljaa sulkea koneen ja lähteä ulos kävelylle. Aurinkokin uskaltautui viimein esiin, vaikka on piilotellut koko aamun pilvien takana. Ihan ensin mun pitää kuitenkin päättää, mitä kaikkea otan mukaan Brysseliin. Yritän saada viikon tavarat tungettua yhteen reppuun, joten tiukkaa tekee. Jos jollakulla on hyviä vinkkejä Brysseliin, niin kertokaa ihmeessä! Päänähtävyydet aion luonnollisesti kiertää, mutta olisi kiva tietää myös kivoista kahviloista, näteistä puistoista ja muista vierailemisen arvoisista paikoista. 


4 comments:

  1. Vautsi, niin hienoja nuo kuvat! :-) Niin ja olipa mukava lueskella sun kuulumisia, kuulostaa niin kivalta vaikkakin kiireiseltä sun elämä siellä! Muistahhan nauttia jokaisesta hetkestä, voin vaan kuvitella kuin upea matka sulla tulee kokonaisuudessaan olemaan. :-)

    ReplyDelete
  2. Ihania kuvia ja kirjotat mun mielestä tosi luontevasti!:)

    ReplyDelete