Joulukalenteri


Ajattelin tänä vuonna toteuttaa joulukalenterin vähän eri tyylillä. Halusin luukkuihin yhtenäisen teeman, mutta tuntui typerältä ahtaa blogia täyteen pelkästään tätä teemaa - joulukuussa kun tekisi mieli postata kaikesta muustakin hauskasta, liittyivät ne postaukset jouluun tai eivät. Kalenterin halusin kuitenkin teille väkertää, sillä luukkujen suunnittelu on ihan loistavaa ajanvietettä joulua odotellessa. Siispä revontulipalon joulukalenteri löytyy tänä vuonna instagramista! Pääset sinne KLIKKAAMALLA TÄTÄ.

Miten tämä juttu siis toimii? Joka päivä ilmestyy uusi kalenteriluukku, aivan kuten muissakin joulukalentereissa. Tämä luukkuja yhdistävä teema, josta jo aiemmin puhuin, on tekeminen. Jokaisesta luukusta ilmaantuu jokin joulufiilistä nostattava tekemisidea, jonka voi toteuttaa samana päivänä tai vaikka seuraavalla viikolla. Innokas joulufani voi toteuttaa jokaisen luukun, vähän maltillisempi taas valikoi parhaat päältä. Liittymällä joulukalenterin seuraajaksi saat jokaisen luukun suoraan uutisvirtaasi, mutta jos sinulla ei ole instatiliä, pääset seuraamaan kalenteria tuossa sivupalkissa olevan linkin kautta. Kuvat näkyvät kaikille, vaikkei itse instagramissa olisikaan.

Hyvää kohta alkavaa joulukuuta ja joulunodotusta! Kertokaa ihmeessä, jos tekin aiotte toteuttaa jonkinlaisen joulukalenterin johonkin päin somea. Erityisesti blogijoulukalentereita olisi kiva nähdä.

6 comments:

 1. Joks vois olla joulukuu??? ♥

  ReplyDelete
 2. Oiiii! Aivan ihana idea! :) Toivottavasti sieltä tulee toteutettavia juttuja omaankin arkeen!

  ReplyDelete
 3. Älyttömän ihana idea! <3

  Mun blogilla alkaa joulukuussa runojouluukalenteri! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Ja uu kiva, pitää ehdottomasti käydä kurkkimassa heti aamulla!

   Delete