Joulukuun ensimmäinen

Mä olen yrittänyt olla hössöttämättä kauheasti joulusta vielä marraskuussa, mutta nyt sen voi hyvillä mielin tehdä. Jouluun on enää 23 yötä, ja mun joululomaan vielä paljon vähemmän. Marraskuu on jotenkin niin harmaa, mutta heti joulukuussa muistaa taas kaikki kivat asiat. Kai se on se lähestyvä joulu, joka hymyn saa korviin. Kokosin alle pienen listan asioista, jotka on ihania just nyt.Joululoma. Odotan sitä aivan täpinöissäni, vaikka samalla oonkin vähän kauhuissani ajan kulumisesta. Nytkö mun au pair vuosi on jo puolivälissä? Mutta voiko olla parempaa kuin joululoma rakkaiden ihmisten seurassa ja toivottavasti vielä lumenkin keskellä. Lontooseen tuskin sataa lunta ennen maaliskuuta, jos silloinkaan. Kuljen edelleen kesätakilla täällä, joten paluu Suomeen voi olla pienoinen järkytys jo pakkastenkin osalta. Odotan silti enemmän kuin innoissani!

Kaakao erilaisella twistillä. Teki mieli kaakaota, muttei kuitenkaan sitä samaa vanhaa. Siispä keittelin vähän normaalista poikkeavan kaakaon, joka upposi täydellisesti niin muhun kuin hostlapsiinkin. Tulette saamaan reseptiä vielä lähiaikoina! 

Kaupan itsepalvelukassa. Ei muuten, mutta ehkä maailman paras keino käyttää kaikki yksi- ja kaksipenniset! Sinne vaan kolikkoluukusta sisään. Aika kauan niillä maksaminen kestää, mutta mitäpä sitä ei tekisi siistimmän rahapussin eteen. 

Ihanan lokoisa päivä. En ole tänään tehnyt kauppareissua lukuunottamatta yhtään mitään. Välillä on hyvä viettää aikaa vain kotona, laittaa ehkä vähän ruokaa ja leikkiä hostlasten kanssa. Illalla mieli kiittää ihanan rentoutuneella fiiliksellä.

The Simple Things -lehti. Mun uusin rakkaus on tässä. Ruokaa, uusia ideoita ja kiinnostavia ihmisiä. Paras lehti, jonka olen ikinä lukenut! Ostin kokeilumielessä marraskuun numeron, ja huomasin löytäneeni jotain täydellistä. Tämän kuun numero on nyt tuossa vieressä odottamassa lukemista. Keväällä pitää enää vain selvittää, pystyykö kyseistä lehteä tilaamaan Suomeen (peukut pystyyn).

Mikä teidän päivässä on ollut parasta?

2 comments:

  1. Pystyy!!! Puol vuotta £42 ja koko vuosi £64 jos en nyt ihan väärin muista! Kattelin nimittäin itekin tässä yks päivä, kun aattelin et senhän voi vaik tilata itelleen läksiäislahjaksi sit... :D The Simple Thingsiä saa kyllä muuten ainakin isommista Cittareista ja Prismoistakin, hinta on vaan muistaakseni lähemmäs 10e. Eli, no, ei siinä taida paljoa säästää, mut totuushan on et kaikki tuntuu vaan niin paljon halvemmalta punnissa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitäh, oikeasti!? Ihan huippua, pakko kyl tilata läksiäikslahjaksi itelle :D Oon muutenkin aatellut tilata jonkun lehden, ni miks ei sit saman tien sellaista jonka joka sivu on kiinnostava. Sitäkin huolimatta et se on vähän normilehtiä kalliimpi

      Delete