Harry Potter Haul

kuppi £9.95


Mä saatoin ehkä pienesti seota Warner Bros Studion kaupassa. Siis ihan pienesti vain. Olisi tehnyt mieli ostaa koko kauppa tyhjäksi. Kaikki maksoi kuitenkin hinajaa, joten esimerkiksi vaatteista en raaskinut ostaa edes pienen pientä paitaa. Kuvien paidat onkin ostettu Primarkista noin 5-6 punnalla/kappale. Vähän eri hintaluokkaa kun potterstudiolla, jossa esimerkiksi yksinkertaisesta villapaidasta pyydettiin lähes sataa puntaa. Laatuki tosin on paljon parempi kuin halpaketjun tuotteilla, mutta silti. Sitten kun mä oon miljonääri, niin ensimmäinen ostoskierros suuntautuu tuonne studiolle. Nyt kuitenkin piti tyytyä hieman vähempään.

Mun uusi lempparikuppi vilahti instagramissa jo muutama viikko sitten, ja sen jälkeen se onkin ollut kovassa käytössä. Kupin toisella puolella on teksti "I solemnly swear that I am up to no good", eli "Vannon pyhästi, että minulla on vain pahat mielessä". 

postikortit £0.95
suklaasauva £3.95 | kirjasta maksoin jo kierrosta varatessa, mutta kaupassa noin £10


Postikortteja oli pakko ostaa useampi kappale. Yksi omaa seinää koristamaan, ja loput muille lähetettäväksi. Kirjan olin varannut jo etukäteen, tietämättä siitä oikeastaan sen enempää. Se osoittautui aika kattavaksi kirjalliseksi studiokierrokseksi. Sitä selaillessa saa joka kerta palan sitä tunnelmaa, joka itse kierroksella oli. Jos tietää, ettei tule koskaan studiolla käymään, mutta haluaa kuitenkin tietää mitä siellä on, tämä kirja on aika loistohankinta. En kuitenkaan suosittele sen lukemista jos aikoo tulevaisuudessa vierailla studiolla, sillä silloin kierroksen ilosta on puolet pois.

Suklaasauvan ostin kaverille lahjaksi, mutta sain sentään itsekin maistaa palasen. Maku on kuin missä tahansa maitosuklaassa, mutta ei sitä joka päivä taikasauvoja syödä.

bertie bottin jokamaunrakeet £8.95 | suklaasammakko £8.95


Karkkia ja vielä vähän lisää karkkia. Bertie Bott oli listalla jo etukäteen, sillä olimme päättäneet maistella niitä erään kaverin kanssa. Mä en ole vielä maistanut ainoatakaan oksennusta tai mätämunaa, sillä jollain ihmeellisellä tuurilla onnistuin poimimaan pussista kaikki herkut. Jouduin irvistelemään ainoastaan makkaralle, mutta kaverin naama vääntyi milloin mihinkin suuntaan hänen saadessaan pahoja makuja munkin puolesta. Päälle haukkasimme palat suklaasammakkoa, joka oli onneksi umpisuklainen. Makeaa koko rahan edestä. Sammakon alta paljastui Godric Gryffindorin keräilykortti - viisikulmainen kuten pakettikin. 

kirja £12.99


Viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä uusi jäsen mun kirjakokoelmaan. Olin jo pitkään miettinyt uuden Potterkirjan ostamista, sillä täällä niissä on aivan älyttömän ihanat kannet. Studiolta en todellakaan voinut lähteä ilman kirjaa, ja niin oon taas Azkabanin vankia rikkaampi. Suomenkielinen versio odottelee suomessa, mutta uutukaisessa on upeiden kansien lisäksi myös kultainen Studio Tour -tarra.

Mulla ei ole aiemmin ollut kovin montaa fanitavaraa, mutta potterstudiofiiliksissä päädyin ostamaan useammankin. Turhakkeita en ostanut, vaan ihan oikeasti käyttöön (tai mahaan) pääseviä juttuja. Kuten nyt toi kelmien kartta -muki, joka on ihanan ulkonäkönsä lisäksi myös mun tilavin kuppi. Nyt iltateen saa juotua yhdellä kupillisella. 

6 comments:

 1. Oi oi oi täällä yks kateellinen! Itsekin olen täysi potterhead, rakastan rakastan :D Unelmana päästä joskus tuonne studiolle käymään... Pitää
  näköjään alkaa säästämään ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa käydä! Ihan koko rahan arvoinen reisu oli ainakin mulle ♥ Ja eihän varmaan lontooreissukaan pahitteeks oo :D

   Delete
 2. Kävin viime vuonna studioilla ja olihan se nyt aivan sairaan siistiä! Mun blogista löytyy postausta siitä

  virvasway.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uu cool! Meen tsekkaa mitä oot siitä kirjoitelut:)

   Delete
 3. Oiii vitsit kuinka kivoja juttuja! :) Mulla on kyl yhtenä haaveena tulevaisuudessa päästä käymään tuol WB-studiolla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään kans ihan sikana! Mut joo kannattaa todellakin mennä, jos vaan tilaisuus tulee: studiokierros on suunnilleen parasta mitä voi tapahtua, jos tylypahkan kirjettä ei ikinä tuu :D

   Delete