Just RelaxingMulla on ollut ihan hillittömän kiireinen kuukausi. Kauheasti tekemistä koko ajan. Mun UK-reissun jälkeen en oo ehtinyt kunnolla levähtää ennen kuin nyt, joten voitte varmaan kuvitella kuinka ihanaa on ollut pitkästä aikaa hillua koko ilta kotona römppävaatteissa, juoda teetä ja kokkailla hyvää safkaa ihan vain itselle.

Kuluneisiin neljään viikkoon on mahtunut noin miljoona asiaa, joista onneksi suurin osa kivoja. Mun sohva ja sohvan tausta on ollut kansoitettuna puolet ajasta, kun kylässä on piipahtanut niin siskoa kuin ystäviäkin. Ja kun sohva on ollut tyhjä, on mun sänkykin ollut tyhjä, koska oon itse ollut jossakin muualla. Niin paljon hauskoja päiviä, mutta niin liian vähän unta. Tän viikon olen päättänyt pyhittää ihan vain itselleni, ja huolehtia ennen kaikkea nukkumisesta.  Vuoden pimeimpään aikaan täytyy saada niin paljon lepoa kuin mahdollista.

Tän päivän oon viettänyt lähinnä youtubevideoita katsellen ja lagaillen. Jos tuntuu että koulu, työ tai elämä ylipäätään kaatuu päälle, niin suosittelen tekemään kuten mä ja ottamaan jonkun päivän ihan vain itselle. Kieltäytyä kaikista ylimääräisistä menoista. Välillä on lupa vain olla ja laiskotella. Arkea jaksaa paljon paremmin, kun muistaa välissä ottaa rennosti, nostaa varpaat kohti kattoa ja levätä.

Kivaa loppuviikkoa teille! Palaillaan pian reissujuttujen parissa.

6 comments:

 1. Komppaan kyllä niin täysin sua, tommoset vapaapäivät ja rentoutumishetket on kyllä ainaki mulle itelle niin tärkeitä ja voimaannuttavia. :) Kivaa loppuviikkoa myös sulle! ps. Tosi upea tuo postauksen kuva!

  ReplyDelete
 2. Kiva blogi sulla! Sait musta just uuen lukijan :-) Käy kurkkaan munkin blogia, jos vaan haluat

  http://millatt.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ihana et tykkäät :) Käyn toki kurkkaamassa!

   Delete
 3. Hyviä kuvia, olet hyvä kuvaaja. Kaunis blogi. Kiitos myös kommentistasi, jonka jätit blogiini. Käyppäs katsomassa meidän matkaa Krakovaan. Kymmenen postausta ja monta vinkkiä. Kohde sopisi myös sinun kamerallesi ;)

  http://villananna.blogspot.fi/search/label/Krakow

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! ^_^ Ja uu Krakova kuulostaakivalta, käyn katsomassa noi sun postaukset sielt :)

   Delete