20 | VLOGMASIN PARHAAT

Seuraatteko te tuben joulukalentereita? Mä ainakin seuraan! Jouluisten tubevideoiden katsominen on ihan parasta ajanvietettä, ja menenkin lähes joka ilta sänkyyn aiemmin kuin tarvitsisi, jotta ehdin katsoa uusimmat vlogmas -videot mun tilaamilta tyypeiltä. Musta on ihana katsoa muiden jouluiloa, ja sitä kautta se fiilis nousee itselläkin (vaikka intoilenkin jo valmiiksi). Näiden kymmenien videoiden joukkoon mahtuu muutamia erityisen hienoja, ja listasinkin alle mun tän vuoden suosikki vlogmas -videot. Linkatkaa myös omia suosikkejanne kommentteihin, jos löytyy muita kuin nää mun listaamat. Musta olisi siistiä nähdä, että keitä kaikkia te seuraatte. 

BROOKLYN AND BAILEY
Mun mielestä erilaiset ihmistyyppilistaukset on hauskoja ja itse asiassa aika kiinnostaviakin, sillä todella usein listojen tyypit voi bongata omasta ympäristöstäänkin. Näihinkin joulutyyppeihin voisin nimetä aika monta tuttua (ja löytyy noita joitakin piirteitä myös musta).

ROSANNA PANSINO
Piparitalon jo useampaan kertaan rakentaneeni voin sanoa, että ei todellakaan ole niin helppoa kuin voisi luulla! Musta on hauska katsella muiden joulukokkailuja (tai piparitalon koristelua), koska siitä saa itselle ihan sikana inspiraatiota. Voisi ottaa jonkun kaverin kanssa tavoitteeksi saman kuin tytöillä videossa: koristella kokonainen talo kymmenessä minuutissa!

FASHION MUMBLR
Tulee kauhea Lontoo-ikävä tätä videota katsoessa! Ja niin ihanan jouluinen fiilis. Rentoa juttelua ja jouluista tekemistä, sitähän meidän monen muunkin joulukuu pitää sisällään.

ZOELLA
Zoella on varmaan lähes kaikille jo tuttu, mutta pakko mun oli laittaa lempparitubettajalta edes yksi video tähän listaan - etenkin, kun hänen videonsa ovat ihan superjouluisia. Oli aika paljon vaikeuksia valita, minkä videon esittelisin teille, koska tykkään kaikista niin paljon, mutta päädyin lopulta tähän. Näistä juomista tekisi mieli valmistaa ja juoda joka ikinen, joten toivottavasti siinä on juomainspistä myös teille.

No comments:

Post a Comment