Vuoden 2016 suosituimmat postaukset

Mä mietin pitkään, millaisen postauksen tästä tekisin. Toisaalta halusin kurkistaa vielä hieman menneeseen vuoteen, mutta toisaalta kuluneen vuoden tapahtumien kertaaminen tuntui vähän hassulta, kun oon pyöritellyt niitä (etenkin au pair -juttuja) täällä blogissa niin paljon muutenkin. Viime vuonna jossakin mun seuraamassa blogissa oli listattu vuoden suosituimpia postauksia, ja mä ajattelin tehdä nyt saman. Mua ainakin kiinnostaa muiden suositut postaukset (niistähän voi löytyä vaikka mitä kivaa luettavaa!), joten ehkä teitäkin huvittaa nähdä mitä mun blogissa on luettu eniten tänä vuonna. Pääset lukemaan k.o. postaukset klikkaamalla niiden nimeä.TAMMIKUU: Keskiyön pizza - Luvattoman hyvän pizzan ohje. Mun parhaimmat ideat tulee yleensä keskellä yötä, niin tämäkin.
HELMIKUU: Harry Potter Haul - Selkeästi teidän joukossa on useampikin Potter-fani, sillä mun potterstudio-ostokset näytti kiinnostavan aika montaa teistä.
MAALISKUU: Haluatko au pairiksi #2 - Oon jakanut aika monia vinkkejä au pairiksi aikoville, ja tässä vinkkisarjan toinen (ja ehkä hyödyllisin) osa. Ei ihme, että se on noussut yhdeksi luetuimmista postauksista.
HUHTIKUU: Superhelppo kasvissosekeitto - Kiireisen arjen keskellä helpot ruokaohjeet taitavat olla aika kysyttyä kamaa. Ja onhan kasvissosekeitot aika hyviä!
TOUKOKUU: Kun unelman siivet eivät kannakaan - Niin, mitä siinä tilanteessa pitäisi tehdä, kun oma unelma särkyy ja muuttuu ehkä mahdottomaksi toteuttaa? Oon iloinen, että tekin ootte tykänneet tästä postauksesta niin paljon, sillä se on myös yksi mun henkilökohtaisista suosikeista.
KESÄKUU: Sairaan siistii Särkänniemes - Tunnelmia ja fiiliksiä mun Särkänniemen reissulta.HEINÄKUU: Kymmenen syytä hymyyn - Rakastan itse positiivisten postausten lukemista muiden blogeista, enkä ehkä ole ainoa, sillä ainakin te olette tykänneet tästä postauksesta jossa listasin kymmenen senhetkistä ilonaihetta.
ELOKUU: BRITTIPOSTAUKSET - sarjan aloitus - Tästä starttasi viikoittainen brittipostausten sarja, joka jatkui aina marraskuun loppuun saakka. 
SYYSKUU: Superhelpot browniet - vain neljä ainesosaa - Näitä pitäisi tosiaan tehdä taas joku päivä, ihan törkeän hyviä! Ja suhteellisen terveellisiäkin, kun vertaa perusbrownieihin.
LOKAKUU: Mini apple rose pies - Omenasesonki on jo aika lailla ohitettu, mutta ihanat omppuruusut maistuvat kyllä maaliskuunkin puolella. 
MARRASKUU: Au pair -vuosi pähkinänkuoressa - Au pairiksi aikovalle tai brittireissua suunnittelevalle aika kattava infopaketti. Tuohon postaukseen kokosin kaikki mun au pair-, reissu-, ja brittipostaukset helposti samaan pakettiin. Ei tarvitse selailla koko blogia muutaman tiedonmurun toivossa, vaan voi suoraan klikkailla tarpeelliset linkit auki. Näköjään tästä on ollut oikeasti hyötyä, sen verran ahkerasti postausta on klikkailtu auki.
JOULUKUU: Joulutunnelmaa Porvoossa - Tän kuun ylivoimainen suosikki on tämä reissupostaus Porvoosta. Mun uusi kaupunki-ihastus on kiinnostanut aika paljon myös teitä.Näitä postauksia te olette eniten lukeneet kuluneen vuoden aikana. Musta oli ihana huomata, että joukosta löytyi myös muutamia mun omia suosikkeja - usein kun tuppaa käymään niin, että ne henkilökohtaiset ylpeydenaiheet saakin paljon vähemmän katselukertoja kuin muut postaukset. Jos te ootte tehneet jonkinlaista katsausta menneeseen vuoteen omissa blogeissanne, niin linkatkaa ihmeessä. Musta olisi hauska lukea kaikenlaisia vuosikoosteita, oli ne sitten tällaisia postauksiin liittyviä, tai jotain oman elämän, bucket listojen tai muiden kertailua. Ja kaikki valmiina huomiseen, 2017 on enää muutamien hassujen tuntien päässä!

6 comments:

 1. Tää oli kiva postaus! Itse en voi vielä tehdä tämän tyylisiä postauksia, mutta jospa sitten ensivuonna :)

  riikkka.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ^_^ Jaa ens vuonna sit! Onneks tänä vuonnakin voi tehdä vaikka mitä muita koostepostauksia :)

   Delete
 2. Oi tosi kivasti oot kuukausittain suositut kirjannut ylös :) Sulla on vuoden aikana tullut todella mielenkiintoisia ja hyviä postauksia ♥

  ♥: Ane

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ♥ Kiva että niistä on tykätty :)

   Delete
 3. Ihan superkivoja postauksia! <3 Tuo Harry Potter haul on parhautta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Potterhaulin tuotteet on kans osoittautuneet superkivoiksi, eli ei mitään ihan turhia ostoksia olleet :D

   Delete