Kirje vuodelle 2017 #btHei 2017! Ensivaikutelma sinusta on ollut kovin kiva. Olet tuonut mukanasi hauskoja hetkiä rakkaiden ihmisten seurassa, ja ennen kaikkea paljon unta, jota niin kovasti kaipasin vuoden 2016 lopulla. Hyvien yöunien mukana olet tuonut valtavan määrän innostusta ja inspiraatiota suunilleen kaikkea kohtaan, ja jos tämä into jatkuu, on koko loppuajasta kanssasi tulossa huikea.

Nämä muutamat päivät ovat kuitenkin olleet vasta ensivaikutelmaa, joten varmasti en voi tietää, millaiseksi lopulta osoittaudut. Toivon kuitenkin kovasti, että yhteiselostamme tulee mukavaa ja leppoisaa. En odota sinulta mahdottomia, joten pyydän että sinäkin haastat minua vain omien kykyjeni rajoissa. Virheitä tai pieniä mahalaskujakaan en silti pelkää, sillä kuten joku viisas sanoi; virheet ovat merkki siitä että on astunut oman mukavuusalueen ulkopuolelle, kokeillut uusia asioita ja uskaltanut. 

Jos yhden toiveen saisin sinulle esittää, niin haluaisin tälle vuodelle runsaasti uusia tuulia. Edeltäjäsi oli kovin tasainen ja ennalta-arvattava, mikä oli ehkä ihan hyvä siinä elämäntilanteessa, mutta nyt kaipaisin taas enemmän toimintaa, enemmän vaihtelua ja uusia kokemuksia. Minä puolestani lupaan vastata haasteisiin, ja heittää itseni likoon jotta uudet tuulet saataisiin kesytettyä omaan elämääni sopiviksi. Lupaan paiskia hommia muun muassa koulupaikan ja muiden tärkeiden juttujen eteen, ja toivon että sinäkin lopulta palkitset vaivannäköni. 

Kaikkein eniten kuitenkin toivon sinulta paljon onnea, iloa, terveyttä ja rakkautta. Oma hyvinvointi, ihmissuhteet ja läheisten hyvinvointi ovat minulle maailman tärkeimmät asiat, joten toivon että annat meidän kaikkien olla onnellisia myös sinun kanssasi.

Terveisin, Linda


5 comments:

 1. Ihana kirje. Toivon sun vuodelle seikkailuja, vauhtia ja kokemuksia. Pus!

  <3: http://jvsmiina.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana kirje! Ja niin upeat kuvat ♥

  ReplyDelete
 3. Ihana postausidea ja hyvin kirjoitettu! Samaistun :)

  ReplyDelete