Laiskottelua ja postiylläreitäIhan superjees, kun on nolla pakollista tekemistä ja voi hyvällä omallatunnolla käpertyä sohvalle lukemaan. En oo vieläkään saanut luettua loppuun "Satavuotias joka karkasi ikkunasta" - kirjaa josta puhuin täällä blogissa jo kuukausi sitten, mutta ehkä tänään voisi ahmia ne vikatkin luvut! Sitä ennen ajattelin kuitenkin esitellä teille yhden ylläripaketin, joka  saapui postista jonkin aikaa sitten.

Oikeastaan tän paketin oli tarkoitus ehtiä jo ennen joulua, sillä järjestimme blogitiimin tyttöjen kanssa gift swapin, mutta muutaman muuttujan takia joululahjasta tulikin mulle tammikuun piristys. Mä nimittäin lähdin kotikotiin joulun viettoon suhteellisen aikaisin, ja matkasin sieltä suoraan poikaystävälle, joten pääsin kunnolla tutustumaan tähän pakettiin vasta tän vuoden puolella.Ihana Asta toimi mun lahjojana (ite pistin pakettia Heidille), ja hän onkin osannut valita kaiken ihan huippuhyvin. Yleensä lahjakarkkien kanssa käy niin, että lahjan antaja on valinnut omia lemppareitaan joista mä taas en tykkää yhtään (oon aika nirso karkkien suhteen), mutta noi värikkäät karkit on oli ihan törkeen hyviä. Yritin pistää osan niistä säästöön myöhempiä herkkuhetkiä varten, sillä en voi ostaa omia karkkeja ennen kesää yhden pitkähkön herkunostolakon takia, ja karkkikätköstä olisi ollut iloa makeannälän iskiessä. Muutama päivä paketin avaamisen jälkeen joka ikinen herkku oli kuitenkin kummasti kadonnut parempiin suihin. Nappivalinta siis (ja kesällä sit näitä samoja ostamaan)!

Clipperin tee puolestaan löysi heti paikkansa mun teehyllystä, ja sitä oonkin juonut jo useamman kupillisen. Valkoinen vadelmatee sopii täydellisesti mun aamujogurtin kaveriksi (syön sen useimmiten vadelmilla, banaanilla ja ruishiutaleilla höystettynä), ja pienen kofeiinimäärän ansiosta sitä kestää juoda myös iltasella. Kuten esimerkiksi just nyt. 

Tällaista laiskottelupäivää oon kaipaillut jo pidemmän aikaa, joten taidan nyt jatkaa laiskailua. Kiitos vielä hirveästi Astalle ihanasta lahjasta, ja kivaa loppuviikkoa teille kaikille ruudun sillä puolen!


No comments:

Post a Comment