Pikavisiitti maalle

Ihana viikonloppu takana! Erään ystäväni kihlajaiset tarjosivat hyvän tilaisuuden piipahtaa myös kotikotona, ja viikonloppu olikin täynnä rakkaiden ihmisten seuraa. On ihan paras fiilis, kun pääsee näkemään lapsuudenystäviä pitkästä aikaa ja oleilemaan porukoiden luona. Luntakin täällä on ihan eri malliin kuin kotona pk-seudulla. 

Aina vanhempieni luona käydessä iskee pieni kateus niitä ihmisiä kohtaan, jotka saavat asua korvessa upean luonnon ympäröimänä. Ihan sama mille polulle lenkkinsä suuntaa, maisemat on joka tapauksessa kuin suoraan postikortista. Mutta jos oon ihan rehellinen itelleni, niin pitää myöntää etten viihtyisi korvessa kovin kauaa. Tarvitsen ympärilleni ihmisten hyörinää, junia, busseja, ostoskeskuksia ja vilkkaita katuja. Oon kaupunkieläin. 

Luonto on mulle silti henkireikä, ja visiitit maalle on odotettuja myös sen eikä pelkästään läheisten näkemisen takia. Nytkin on jotenkin ihanan rentoutunut olo, kun eilen kului monta tuntia ulkoillessa ja tälläkin hetkellä saan nauttia kauniista maisemista - bussin ikkunasta tosin. Ollapa teleportti, jolla pääsisi helposti kulkemaan kaupungista maalle ja takaisin ilman mitään busseja tai muita kulkuvälineitä.

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu! Ja vielä ehtii rentoilla tän sunnuntai-illan ennen tulevan viikon pyörityksiä.

10 comments:

 1. ihanan pirteä kuva susta! :) Ite asun maalla, vaikka aina teini-ikäisenä ajattelin että en varmasti jää tänne asumaan! Onhan täällä paljon rauhallisempaa, ja tekemistä hyvin rajoitetusti, mutta kyllä tähän on tottunut :') Nyt tosin aloitan työt kaupungissa, joten saa nähdä muutanko jossain vaiheessa sitten sinne, ettei tarvitse ajaa 100 km päivässä :) Rentouttavaa sunnuntaita sinne! <3

  kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Jos vaan hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä viihtyy, ni onhan maaseutu aika ihana paikka asua ^^ Tosin toi 100km eestaas kuulostaa vähän turhan pitkältä työmatkalta. Mut kaikki aina järjestyy, ja uskon et viihdyt kyl kaupungissakin jos sinne päädyt joskus muuttamaan.

   Delete
 2. Olen samalla tavalla kaupunkieläin, en pystyisi todellakaan asumaan luonnon keskellä seitsemän päivää viikossa. Silloin tällöin kuitenkin mieli (ja keho) tarvitsee pientä irtiottoa kaikesta kaupungin hälinästä ja muutamaksi päiväksi karkaaminen esim. mökille saa akkuja ladattua! :-)

  Mukavaa sunnuntaita sulle, Linda! <3

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. En vois olla enempää samaa mieltä! Haaveissa onkin, että sit joskus voisin hankkia mökin jonne vois karata milloin vaik akkuha lataamaan. Siihen tosin voi mennä vielä vähän aikaa :D Mut onneks porukat asuu mslla myös!

   Delete
 3. Ihana postaus ja hauska kuva, siellä päin on nähtävästi tosissaan saatu lunta! :D Mä rakastan maalla asumista, siellä lähtee stressi niin eri tavalla kun kaupungin äänet ja ihmisvilinä ei ole koko ajan näkö- ja kuuloetäisyydellä. Kaupungissa asumisessa on puolensa, mutta mä puolestaan olen maalaiseläin, mies puolestaan puhtaasti kaupunkilainen joten mun haaveet maalle muutosta ei taida koskaan toteutua, mies varmaan kuolisi tylsyyteen viikossa, hahhah :D

  https://bottleoflove.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos Heidi <3 Ja hei älä heitä toivoas hukkaan, voihan olla että miehen pää vielä kääntyy, tai huomaatkin ite että oot ihan kaupunkilaistunut :D Suomessa onneks kaupungitkin on sen verran vihreitä, ettei edes pk-seudulla tarvi kovin kauas mennä päästäkseen metsään.

   Delete
 4. Aivan ihana tuo kuva ♥ Itse rakastan myös luonnon lähellä olemista, vaikkakaan maalla en osaisi varmaan asua :D Mun mielestä on upeaa, että nykyään kaupunkisuunnittelussakin jätetään kuitenkin hyvin paljon luontoa /luonnolle tilaa.

  ♥: Ane

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <33 Mäkän en osaisi asua maalla (testattu on!), mutta onnejssiellä voi piipahtaa aina silloin tällöin. Ja oot ihan oikeessa, kaupungeissakin on nykyään paljon luontoa jossa liikkua :)

   Delete