Friyay!Ihanaa viikonloppua tyypit! Mä en oo pitkään aikaan ollut näin iloinen parista vapaapäivästä, mutta alkuviikon flunssailu verotti voimia sen verran että jo muutaman työpäivän jälkeen oon ollut aivan rätti. Tänään aionkin ottaa superrennosti ja mennä ajoissa nukkumaan, niin jaksaa huomenna olla jo vähän aktiivisempi. Mua huvittaisi lähteä vähän ulkoilemaan pitkästä aikaa, ja oonkin täällä peukut ja varpaat pystyssä että saataisiin huomiseksi nätti keli. Mutta vasta huomiseksi, sillä kotoiluiltana katsoo ihan mielellään harmaata taivasta ja iloitsee siitä että saa olla sisällä.

Mua on jo jonkin aikaa harmittanut, että värityskirjojen värittelylle (ootteko tekin hurahtaneet "aikuisten värityskirjoihin"?) ja omille piirtelyille ei tunnu löytyvän aikaa mistään, joten tällainen rento koti-ilta on ihan loistavaa aikaa kaivaa lyijärit ja puuvärit esille. Ostin joskus syksyllä sellaisen ihanan lyijärisetin, mistä löytyy kaikkea normikynästä melkein hiileen, ja oon ollut supertyytyväinen hankintaani. Piirustuksiin tulee jotenkin paljon enemmän eloa ja ilmavuutta, kun niitä tuhertaa peruslyijärin sijaan vähän pehmeämmillä yksilöillä. Pitääkin mennä etsimään ne piilostaan, mutta sitä ennen aion keittää itselleni ison kupin hyvää teetä.

Mitä suunnitelmia teillä on tälle illalle tai muulle viikonlopulle? Musta olisi kiva kuulla niitä!

4 comments:

  1. Sulla on tosi kiva blogi ja tykkään erityisesti tästä ulkoasusta! Itsekin olen ihan hurahtanut noihin värityskirjoihin, se on niin rentouttavaa puuhaa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Värittely ob n ihan parasta!

      Delete