Hello SpringMaassa on vielä lunta, mutta ilmassa tuoksuu jo kevät. Puihin ilmestyneet pikkiriikkiset silmut kasvavat päivä päivältä, ja auringonpaiste tekee parhaansa sulattaakseen lumikinosten lisäksi myös sydämet. Hymyilyttää. 

Kevätpäiväntasaus on mulle aina merkki siitä, että kevät on vihdoin ihan virallisestikin täällä. Vaikka nää sitä seuranneet pari päivää ovat olleet aika kylmiä ja sateisia, niin jaksan silti uskoa että pian saadaan jo kevään ekat kukat ja kaikki. Erityisesti odotan piknik-säitä (ja tarpeeksi kuivaa maata), koska uskon että pääsykoeluvutkin sujuvat paljon paremmin ulkoilmassa. 

Mulla on tiedossa aika kiireinen kevät, sillä oon taas vaihteeksi onnistunut täyttämään kalenterini aika huolellisesti ihan täyteen, mutta toisaalta nautin tästä. Mulla on isoimmat pääsykoeluvutkin jo takanapäin - kertaan tottakai jo opittuja asioita, mutta mitään uutta tai vaikeaa pääsykoematskuissa ei enää ole. Nyt vaan yritän olla ottamatta liikaa stressiä mistään ja varsinkaan niistä pääsykokeista, ja nauttia sen sijaan keväästä.

Onko teillä jotain suunnitelmia keväälle? Ja oli tai ei niin ihanaa kevättä joka tapauksessa!


10 comments:

 1. Ihanaa kevättä sinnekin!! <3

  ReplyDelete
 2. Mä tein tänään just to-do-listan mun blogiin, johon listasin muutamia asioita, joita pitää muistaa tehdä tänä keväänä :) siellä oli kaikkea perus vaatekomeron läpikäymisestä vedenjuonnin lisäämiseen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uu pitääpä käydä kurkkaamassa! :) Muiden to do -listoista saa kivasti inspistä omiinkin suunnitelmiin!

   Delete
 3. Ihanat kuvat <3 Ihanaa kevättä sullekin <3

  ReplyDelete
 4. Kauniita kuvia! Mulla ei nyt hirveästi suunnitelmia kuin, töitä, koulua sekämatka tukholmaan.

  Ihanaa kevättä sulle Linda myös<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi Tukholmanmatka kuulostaa huippukivalta! :) Ja työt ja koulu ne haukkaa isoimman osan ajasta varmaan kaikilla. Kiitos paljon <3

   Delete
 5. Kevät on ihana! Kivoja kuvia. :)

  ReplyDelete