Tällä viikolla hymyilytti......valoisat aamut. On ihan eri fiilis lähteä töihin, kun saa tehdä sen valoisaan aikaan. Energiaakin on jotenkin paljon enemmän.

...perheen näkeminen. Pitkien välimatkojen takia en nää mun perhettä kovin usein, joten on aina spesiaali juttu kun kerrankin ollaan samassa paikassa samaan aikaan. Yleensä mä oon se joka matkustaa, mutta tällä kertaa porukat piipahti mun luona.

...paprikapesto, jota testasin tavallisen tilalta. Ihan superhyvää, ja kivaa vaihtelua normipestolle. 

...podcast, jota olin jostain syystä kuvitellut ihan tylsäksi. Poikaystävän pyynnöstä annoin sille toisen mahdollisuuden, ja se osoittautuikin ihan huipuksi! 

...laskiainen (mitä, oliko laskiaistiista muka tällä viikolla!?). Mun on tehnyt mieli laskiaispullia jo tammikuun alusta asti, ja nyt vihdoin pääsin niitä syömään. Maistoin myös ekaa kertaa ikinä laskiaispullaa mantelimassalla!...The Simple Things -lehti. Sehän tippui postilaatikosta jo monta viikkoa sitten, mutta vasta pari päivää sitten pääsin oikeasti syventymään siihen kunnolla. Hyvää kannatti kuitenkin odottaa, koska kyseessä on mun lempparilehti ikinä, ja se sai tälläkin kertaa suun hymyyn ja ideat virtaamaan.

...siskon ja sen kaverin vierailu. Oli superkivaa saada yövieraita, ja siinä samalla hyvä syy kokkailla iltapalaksikin jotain spesiaalia. Me popsittiin muun muassa hedelmiä ja superhyviä lämpimiä leipiä (jotka maustettiin tietysti paprikapestolla).

...reissusuunnitelmat. Okei, saatan olla hieman aikaisessa ainakin tän yhden suunnitelman kanssa. Mutta on se vaan niin kivaa, kun saa suunnitella tulevia matkakohteita ja reissujen ohjelmaa.

...tofu. En tajua, miten en muka joskus tykännyt siitä ollenkaan - nykyään se on yksi mun suosikkiraaka-aineista! Etenkin teriyakikulhoon tofu sopii ihan törkeän hyvin.

...viikonloppu. Vaikka oonkin kipeenä, on tää viikonloppu ollut silti aika jees. Hyvää sapuskaa, paljon rentoilua ja vähän opiskeluakin.


10 comments:

 1. Ihanan hyväntuulinen ja positiivinen postaus :-)

  ReplyDelete
 2. Voi miten tällaisista postauksesta tulee aina niin hyvälle tuulelle! Ihana nähdä miten paljon ilonaiheita sun viikkoon on mahtunut ja tosi kauniita kuvia olet valinnut postaukseen :) Pikaista paranemista sinulle sinne peittojen alle, toivottavasti olo helpottaa pian ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihana kommentti, piristi mun päivää! <3 Toivotaan joo että tää flunssa väistyis pian, ei jotenkin yhtään tee mieli kökkiä sisällä ku ulkona paistaa aurinko :'D

   Delete
 3. Oi Linda, ihanan positiivinen postaus! Ja kauniita kuviakin! <3

  ❀ Cinderella Days ❀

  ReplyDelete
 4. Ihana hyvän mielen postaus! :) <3 Pitäisi itsekin kirjoittaa enemmän tämän tyylisiä postauksia :)

  www.natalievilen.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kirjoita ihmeessä, ainakin mun kokemuksen mukaan tällasista tulee hyvä mieli niin itelle ku lukijoillekin ^_^

   Delete