Olenko ainoa, joka......rakastaa ruokakaupassa käyntiä? Jos mulla on aikaa, niin voin hyvin viihtyä yli tunnin normaaleilla ruokaostoksilla. Kaikki mun parhaat ruokaideat tulee kaupassakiertelyn lomassa.

...ei osaa olla yksin? Okei, osaan mä tavallaan. Mulle ei ole mikää ongelma tehdä asioita yksin ja esimerkiksi kahvilakäynnit ihan omassa seurassa on sellaista arjen luksusta. Mutta jos oon pidemmän pätkän keskenäni, niin mieliala vaan tuppaa laskemaan aika nopeasti. En vois asua yksin (mutta sen sijaan joku kommuunielämä todennäköisesti sopis mulle ihan hyvin). 

...rakastaa kiirettä? Jos mulla ei ole muuten kiirettä, niin järkkään sellaisen itse. En nauti siitä, että ei ehdi tehdä mitään kun pitäisi revetä yhtä aikaa kaikkialle, mutta on ihan parasta kun on koko ajan jotakin tekemistä. Välillä pitää vetää henkeä, tottakai, mutta sellainen tosi hidas ja rauhallinen elämäntyyli ei sovi mulle.

...saa kaikki parhaat ideat myöhään illalla? Lomilla parasta on se, kun ei tarvitse välittää kellosta vaan voi toteuttaa niitä kuningasideoita just niin myöhään kuin huvittaa! Arkena pitää vaan pysyä siellä sängyssä vaikka kuinka huvittaisi suunnitella jotain uutta ja kivaa.

...itkee superherkästi? Jos on tunteet pinnassa, ni niin on pian kyyneleetkin. Yritäpä siinä olla vakuuttavasti vihainen, kun silmät on täynnä kyyneliä. Ja jos on jo valmiiksi vähän alakuloinen fiilis ja päädyn näkemään tai lukemaan jotain liikuttavaa...

...ei voi sietää kinkkuananas -yhdistelmää pizzassa? Voitte vaan kuvitella millaisen ongelman eessä oon jos haluun joskus ostaa pizzan puoliksi jonkun kanssa; kaikki muut haluavat aina kinkkua ja ananasta.

Samaistutteko mihinkään?


10 comments:

 1. Olipas kiva postaus! Mä en voi kans sietää kinkkuananas yhdistelmää pizzazza! Ne ei edes maistu miltään ja mä kaipaan ruokaani aina makua! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja hah kiva että joku muukin inhoo tota yhdistelmää, yleensä kaikki kattoo vähän kummallisesti jos sanon etten tykkää siitä :D

   Delete
 2. Täällä yksi ruokaostosten ja kiireen rakastaja! Pieni kiire pitää hyvän tekemisen meiningin yllä ja energisoi mukavasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noni! Oon ihan samaa mieltä :D Mulla kans olokin on paljon energisempi kun on tekemistä ^^

   Delete
 3. Tosi hauska postaus, mutta pakko sanoa, etten pystynyt samaistumaan kovinkaan moneen :D Mä kyllä itken tosi herkästi, kun olen vihainen ja liikutun helposti, kun näen toisen ihmisen onnellisena :D

  http://erikakooo.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha nomut sentään itkuherkkyyteen :D Mä kans liikutun myös tollasista onnellisista jutuista!

   Delete
 4. Ekaan samaistuin ihan täysin! Ruokakaupassa käyminen on aina jotenkin mukavaa :D Tykkään ottaa aikani, lueskella pakkauksia ja etsiä halvimpia ja terveellisimpiä ja eettisimpiä ja vaikka mitä vaihtoehtoja. Ruokakaupassa käyminen on reissatessakin yksi "must do"-juttu, sillä eri maiden ruokakaupat on jostain syystä mielenkiintoisia haha :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mä tykkään kans eri maiden ruokakaupoista! Ne eroo yllättävän paljon toisistaan ^^ Plus saahan niistä kätevästi ostettua ruokaa, jos ei reissussa ihan joka aterialla haluu ettiä ravintolaa :D Ja siis teen tota samaa kans ihan perusruokaostoksilla et köluedkelen pakkauksia ja mietin et mitä kaikkea johonki ruokaan vois laittaa jne.

   Delete
 5. Mä en todellakaan osaa olla yksin ja siksi mä myös pidän itseni kiireisenä. On parasta kun on jotain tekemistä. Oon kyllä myös superherkkä ja aina se joka tulee leffasta meikit levinneenä, hah. :D Aivan ihana postaus! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon <3 Jooo samaistun niin paljon! Ja sit jos joku vaikka kertoo ikäviä uutisia, ni alkaa itkettää vaikkei ne uutiset ees oikeestaan koskis mua :'D

   Delete