PääsiäisjuttujaMoikka taas tyypit, toivottavasti teillä on ollut kiva loma! Mun pääsiäis"lomasta" muodostui loppujen lopuksi kans aika huikea, vaikka pitkäperjantai jäikin mun ainoaksi vapaapäiväksi. Ehdin nähdä porukoita ja kavereita pitkästä aikaa kunnolla, ja se pitkäperjantai käytettiin poikaystävän kanssa hyvin rauhalliseen ja kiireettömään pääsiäisjuhlailuun. Eli siis oikeammin sanottuna ruoanlaittoon ja syömiseen.

Halusin mun ainoan vapaapäivän olevan mahdollisimman rento, joten ei nähty mitään erityistä vaivaa edes keittiön puolella - niin paljon kuin molemmat kokkaamisesta tykätäänkin. Jos haluaa jotakin suht juhlavaa ja äärimmäisen helppoa, niin pasta on ratkaisu numero yksi! Me laitettiin avokado-tomaattipastaa tacon ja limen makuisilla jättikatkaravuilla, kun pinterestistä sattui löytymään siihen kivan oloinen ohje. Tai siis "sattui", oikeasti käytettiin reseptinmetsästykseen yksi kokonainen ilta. Mutta joka tapauksessa, aika superhyvään ohjeeseen päädyttiin, koska mä ainakin voisin vetää sitä samaa pastaa vaikka joka päivä. Tässä linkki, jos haluatte testata samaa. Ohjeessa mainitut tomatillot me vaihdettin tomaatteihin, jotka vain kalttasimme ennen paahtamista. Samoin kesäkurpitsapastan tilalta käytettiin ihan normaalia tuorepastaa. Loppupäivä kului vielä aamuakin rennommissa merkeissä, kun syötiin matcha nice creamit, pelattiin kaapista löytyneillä uno -korteilla skibboa ja sovellettiin japanilainen teeseremonia mun keittiöstä löytyviin välineisiin. Oli aika lainehtiva pöytä sen jälkeen, kun kannujen puutteessa kaadeltiin vettä kupista toiseen, mutta oli silti jotenkin ihanan rauhoittavaa vain istua ja nauttia teestä. Vaikka tykkään normaalistikin juoda mun teen kaikessa rauhassa, niin teeseremoniassa jotenkin keskittyi vielä enemmän siihen hetkeen, olemiseen ja teen  makuun. Suosittelen kokeilemaan, jos yhtään tykkäätte teestä! 

Perjantain rentoilujen jälkeen jaksoi kivasti nähdä vielä kavereitakin viikonloppuna. Meillä oli porukkaa ja olin itsekin muiden luona iltaa istumassa, ja on kuulkaa ihan mielettömän kiva fiilis, kun ehtii pitkästä aikaa hengata isommalla porukalla ja vaihtaa kuulumisia. Mä saan energiaa ihmisten näkemisestä, ja olo on vieläkin paljon virkeämpi, kun viikonloppuna ehti ladata akkuja kivassa seurassa. 

Ihanaa alkanutta viikkoa teille tyypit! 


8 comments:

 1. ihanan näköistä ruokaa :D

  ReplyDelete
 2. Kokkailu on parasta, varsinkin lomalla kun oikeasti sitäkin ehtii tekemään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep!! Tykkään kokeilla kaikkia uusia kivoja reseptejä etenkin just lomalla ^^ Vaikkakyllä arkenakin ehtii jos on lyhyitä päiviä tai muuten vaan intoa :)

   Delete
 3. Niin hyvän näköinen tuo ruoka! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se kans on hyvää! :D Tai oli. Mut joka tapauksessa kannattaa testata!

   Delete
 4. Noi ruokakuvat! NAM <33

  millattt.blogspot.fi

  ReplyDelete