Teidän somet

Mitä tehdä, jos inspiraation puutos iskee ja kaipaisi lisää huipputyyppejä seurattavaksi eri someihin? Selkeästi kannattaa kysyä teiltä, koska taannoiseen linkkaa somesi -postaukseen tuli ihan hulluna vastauksia. Etenkin instagramin puolelle löytyi monia ihania uusia seurattavia, ja olikin hullun vaikea valkata niistä vain muutama esiteltäväksi. Pari upeaa blogiakin löytyi lukulistan jatkoksi. Kiitos teille kaikille somenne linkanneille, ja käykääpä kaikki kurkkaamassa näiden upeiden tyyppien instat ja blogit!


INSTAGRAMIT
JVSMIINA - Jasu on itse asiassa ollut mun seurattavissa jo ennestään, mutta pitihän mun silti jakaa tää tyyppi teillekin. Just sellaisia sopivan rentoja ja persoonallisia kuvia, joista saa itsekin niin paljon inspiraatiota.
LALARISSAB - Inspiraatiota löytyy myös tältä tililtä. Ihanan tunnelmallisia kuvia, ja etenkin reissujuttuja on aina hauska seurata. 
SONJATUULIAK - Sonjan blogia oonkin seuraillut jo pidemmän aikaa, mutten oo jostain syystä aiemmin päätynyt hänen instaramiinsa asti. Vaan onneksi nyt löytyi, nimittäin blogista tuttu hyväntuulisuus ja kauniit kuvat jatkuvat myös instagramin puolella.
SAAARANNIKA - Ihan mielettömiä kuvia, ja ihana tunnelma koko feedissä. Vaikka normaalisti olenkin värien ystävä, niin jokin näissä melko mustavalkoisissa kuvissa silti iskee. 


BLOGIT
TIIA JUUTINEN - Oon seuraillut Tiian kuvailuja enemmän tai vähemmän aktiivisesti jo varmaan vuosia, ja vaikka taitotaso oli alunperinkin jo hyvä, niin nyt nää kuvat on vielä miljoonasti upeampia. Kattokaa nyt vaikka tota lintukuvaakin. Tiia osaa kuvata suunnilleen kaikkea taaperoista eläimiin ja tapahtumiin, ja ehkä osittain just monipuolisuuden takia Tiian blogi onkin niin kivaa seurattavaa.
THE WHAT - Jos ootte miettinyt, mistä löytyy oikeasti kirjoitustaitoisia tyyppejä, niin tän blogin takana on ainakin yksi sellainen! Jasun kolumnityylisiä tekstejä lukiessa saa vuoronperään nauraa ja ärsyyntyä, ja lopuksi jäädä pohtimaan välillä kevyempiä, välillä vakavampia aiheita joita Jasu teksteissään nostaa esiin. 

Löytyikö teille uusia tuttavuuksia näistä?

6 comments:

 1. Olipa mukava yllätys! Kiitos Linda ja hyvää pääsiäisviikonloppua! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa pääsiäisviikonloppua sinnekin suunnalle <3

   Delete
 2. Voi vitsit näitä postauksia seurailen aina mielenkiinnolla! Ihana blogin ulkoasu sulla ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha mä kans, usein löytää itelle uusia kivoja seurattavia ^^ Ja kiitos paljon ♥

   Delete
 3. Oho, yllätyin ihan täysin kun oma blogi löytyi tuolta listasta! Tulin katsomaan jos löytyisi itsellekin uusia seurattavia, niin yhtäkkiä oma nimi pomppasi esiin. :D Kiitos paljon, ihan huippu palaute. <3

  www.tiiajuutinen.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kiva kuulla et sain yllätettyy sut positiivisesti! :) Ja sun kuvat ja blohi muutenki on kyllä ihania <3

   Delete