Breakfast popsicles | JäätelökesäJäätelökesä -postaussarja saa tällä kertaa jatkoa ihan superhyvästä amupalajädestä. Söin näitä eilen noin puolitoista (unohdin ekasta puikosta puolet pöydälle sulamaan, sen siitä saa kun on väsynyt) ja voin kertoa, että näissä on maun lisäksi jopa kaksi ihan parasta puolta. Ensinnäkin on tosi jees, kun yhdestä puikosta löytyy kaikki aamupalatarpeet jogurtista marjoihin ja kaurahiutaleisiin. Toisekseen; kukapa ei haluaisi syödä jäätelöä aamupalaksi heinäkuussa?

Okeiokei, löytyy näistä vielä yksi erityisen hyvä puoli. Itse tehtyihin aamupalapuikkoihin voi nimittäin tunkea just niitä omia lemppareita. Jos normaalisti syöt puuroa erilaisilla päällysteillä kuten mä, niin kaurahiutaleet, pähkinät ja marjat on aika hyvä valinta jogurtin kaveriksi. Toisaalta myös hedelmäpalat tai vaikka murot voisivat toimia hyvin.BREAKFAST POPSICLES (2kpl)

Tarvitset: noin 2 dl lempijogurttiasi, ja kourallisen kaurahiutaleita, pähkinöitä, marjoja ja muuta mitä haluat aamupalapuikkoihin laittaa. 

Tee näin: Laita jäätelömuotin pohjalle hieman jogurttia. Laita päälle ohut kerros marjoja, pähkinöiä tai mitä haluatkin. Lisää uusi kerros jogurttia ja jatka täyttämistä niin, että joka toiseen kerrokseen tulee jogurttia (se pitää puikon kasassa). Lopuksi tökkää tikku herkun keskelle, ja siirrä pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi. Itse suosittelen väsäämään näitä illalla, niin aamulla on aamupala valmiina pakastimessa. 

14 comments:

 1. Vau onpa kiva idea! Jäätelön syöminen aamupalaksi olisi kyllä niin unelma *.*

  ReplyDelete
 2. Tää on jotenki tosi kiva idea ja viel yksinkertanen sekä helppo tehdä. Hyvä myös sellasille aamuille kun ei jaksa oikeen mitään aamupalaa väkertää :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Paula! Oon ihan samaa mieltä, itellä ainaki aamut on usein tosi kiireisiä ni ihana vaan amata pakastin ja ottaa sieltä valmis aamupala :)

   Delete
 3. Kuulostaa ja näyttää niin hyvältä! ♥

  ReplyDelete
 4. Oi mikä idea, jätskiä aamupalaksi! Nam :P

  ReplyDelete
 5. Oikeesti tää Jäätelökesä-postaussarja on paras ikinä!! :D

  ReplyDelete
 6. Laitatko kaurahiutaleet ihan kuivina, vai turvotatko ne ensin? Tätä on akko testata! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä kysymys! Mä en laittanut hiutaleita kovin paljoa, ni laitoin ihan kuivina, ja toimi hyvin. Mut mietin kyllä noita syödessä että pitää muistaa turvottaa, jos laittaa joskus enemmän hiutaleita :D

   Delete
 7. Kuulostaapa herkulta! Oon varmaan joka postaukseen sanonut jo samaa, mut mun pitää pistää kyllä kaikki nää sun jäätelökesän reseptit talteen ja kokeilla itsekin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kiva kuulla :D Kokeile ihmeessä!

   Delete