Hello, Italy

Moikka! Ajattelin tulla kirjoittamaan pikaiset fiilistelyt tänne blogiin, sillä mun tän kesän kohokohta (jep, vielä näitäkin parempi) lähestyy hurjaa vauhtia. Tai oikeastaan siinä vaiheessa kun te luette tätä postausta, mä paistattelen jo Italian auringon alla. Ja lämpöä siellä taitaakin olla ihan toden teolla, monelle päivälle on luvattu lähemmäs 40 astetta. Saattaa siinä joku pieni Linda sulaa, mutta mun salaiseen suunnitelmaan kuuluu noin miljoonan gelaton syöminen, joten eiköhän tästä selvitä!

Italia on ollut mun matkahaaveissa jo ikuisuuden, joten ihan älyttömän siistiä päästä vihdoin oikeasti matkustamaan sinne. Ja vieläpä hullun hyvässä seurassa, nimittäin mun au pair -kamu, jonka kanssa koettiin kaikki parhaat Englanti-seikkailut, on reissuseurana tälläkin kertaa. Tää kesä on kulunut tähän asti lähinnä töitä tehden, joten pieni breikki ennen koulujen alkua tekee kyllä terää. 

Jos teillä on mitään suosituksia, vinkkejä tai muita Italiaan, niin antaa tulla. Mä oon pelkkänä korvana! Ja hei, tänne blogiin on tulossa reissun ajan pelkkää ajastettua materiaalia, joten jos reaaliaikaisemmat kuulumiset kiinnostaa, niin kannattaa seurata instassa @liidelz. Luvassa on hyyyvin paljon reissumatskua.

Kuva: Milla Mykrä

8 comments:

 1. Ihanaa reissua Italiaan! <3 Mä haluaisin käydä myös muualla Italiassa kuin Roomassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! On Rooma jo yksinäänkin huikee, mut toivottavasti pääset viel reissaamaan muuallekin :)

   Delete
 2. Vähänkö oon kade, koska haluaisin itsekin päästä käymään joskus Italiassa :D Mutta joo, pidä mahtava reissu siellä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana <3 Ei muuta ku reissusuunnitelmat pystyyn vaikka jo ens kesäks ;)

   Delete
 3. oikein ihanaa reissua sulle <3 Italia on itsellekin maa, jossa ehdottomasti haluan lähivuosina päästä käymään!

  piiakristiina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Piia <3 Italia on kyllä ihan mieletön, joten suuntaa ihmeessä tänne päin kun vaan joskus pystyt!

   Delete