Life updatee ja syksyn tavoitteitaMusta on ihana väsätä omat bucket listinsä jokaiselle vuodenajalle. On niin paljon kaikkea hauskaa, mitä voi tehdä esimerkiksi juuri syksyisin, ja uusi vuodenaika on samalla myös hyvä aika aloittaa uusi rutiini. Yks mun tän syksyn tavoitteista on ottaa liikunta entistä paremmin osaks mun arkea, se kun vähän jäi kevään ja kesän kiireissä. Päätinkin että parempi aloittaa heti tai koko homma jää (taas) ja kävin tänä aamuna juoksemassa pienen aamulenkin. Puhdisti kyllä ihanasti ajatuksia, kun sai urheilla raikkaassa aamuilmassa.

Mun päivät on menneet lähinnä koulujuttujen opettelussa ja tulevan muuton valmistelussa. Vielä ei ole kiire, mutta haluan hoitaa tän niin ettei kiirettä pääse missään vaiheessa syntymäänkään. Samalla oon ihan superinnoissani tulevasta kämpästä. Nykyisessä asunnossa lähes kaikki isommat huonekalut on kämppiksen, joten nyt pääsen sisustamaan kunnolla itse. Erityisesti mua on harmittanut kunnollisen työskentelytilan puuttuminen. En mä sitä toisaalta niin hirveästi viime vuonna edes tarvinnut, mutta nyt opiskeluiden myötä kunnolliselle työpöydälle olisi ihan toden teolla käyttöä. Lupaan laittaa teille kuvia tän workstation -projektin edistymisestä, kunhan ensin pääsen muuttamaan uuteen kämppään.Muutama muukin isompi tavoite mulla on tälle syksylle. Haluan muun muassa  siirtää mun unirymin takaisin siihen, mitä se oli ennen yötyöputken alkua. Kello seitsemän herätys aamulla on oikeastaan aika kiva. Joskus olin enemmän iltavirkku, mutta nykyään tuntuu että saa paljon paremmin aikaan aamuisin. Muutenkin musta tuntuu, että lyhenevistä päivistä saa enemmän irti, kun on oikeasti hereillä koko valoisan ajan. 

Mulla on vielä muutamia Italiajuttuja varastossa teitä varten, ennen syksyisempiin aiheisiin siirtymistä. Jos teillä on jotain erityistä mitä haluaisitte kuulla italiareissuun liittyen, niin sanokaa ihmeessä! Vielä ehtii vähän vaikuttaa tulevien reissujuttujen aiheisiin. 


7 comments:

 1. Ihana postaus ja kivat kuvat! :)

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia ja muutenkin kiva postaus! :) Saanko kysyä, että mitä alat/aloitit opiskelemaan?

  https://venlaslittlediary.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Venla! Ja journalismin aloitin :)

   Delete
  2. Oi vitsi miten mielenkiintoinen aine varmasti! :) Itselläkin olisi haaveissa sivuaineena lukea journalismia, kun tiistaina pääaineena aloitan saksan kielen opinnot.

   Delete
  3. On kyllä! Oon tykänny tosi paljon :) Ja uu saksa, tsemppiä opintoihin! Luin saksaa joskus yläasteella ja lukiossa, mut nyt on päässyt sanasto vähän unohtumaan. Pitäis ehkä ottaa joku saksan alkeiskurssi muistin palauttamiseks :D

   Delete
 3. Sulla on todella hyviä tavoitteita syksyksi :)

  ReplyDelete