Terkkui Italiast

Ihan kreisiabsurdi olo. Vielä viime maanantaina heräsin ihanassa airbnb -kämpässä Italian auringon alla. Sen jälkeen oonkin ravannut vähän kaikkialla, kun on ollut ensimmäisten koulupäivien tuomaa tohinaa ja vähän töitäkin. Kun soppaan vielä lisätään kämpän etsinnän aiheuttama stressi ja muu sellainen, niin voisi sanoa arjen alkaneen aikamoisella rytinällä. Vaan tästä tää syksy taas lähtee käyntiin, monta muistoa ja kokemusta rikkaampana.

Oltiin onnistuttu ajoittamaan meidän reissu just siihen kaikkein kuumimpaan aikaan, mittari näytti 35-40 astetta joka ikinen päivä. En yhtään ihmettele, miksi italialaiset avaavat ravintolansa vasta auringonlaskun aikoihin, seitsemältä illalla. Mutta kaikkeen tottuu. Alun tuskaisten hetkien jälkeen lämpö alkoikin tuntua oikeastaan aika kivalta. Ja illan viileydessä (siis 26 asteessa) tuntui jopa siltä että pitkähihaiselle voisi olla tarvetta!

Oli kaiken kaikkiaan aivan hullun hyvä reissu, ja tuutte varmasti kuulemaan siitä enemmänkin, jahka saan selattua, karsittua ja muokattua kaikki 1798 kuvaa... Mutta sitä odotellessa; ihanaa alkanutta viikkoa teille tyypit!


4 comments:

 1. Oi, reissupostauksia ootellessa! :-D Tosi kiva muuten tuo kuva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Ja jee niitä onkin tulossa aika kasa :D

   Delete
 2. Aivan ihana blogi sulla. Tykkään erityisesti tosta bannerista :)

  https://veerakaisla1.blogspot.fi/

  ReplyDelete