Auringonlaskun piknikHypätään lentokoneeseen, ja matkustetaan vielä hetkeksi takaisin yhteen Italian kauneimmista paikoista. Kuten jo aiemmin hehkutin, Corniglia on ehkä maailman söpöin pikkukylä (tai ainakin yksi niistä!), ja siellä myös vietettiin yksi meidän reissun ihanimmista illoista. Kuvittele siis itsesti maagiseen hetkeen juuri ennen auringonlaskua, kun kaikki värjäytyy kullan ja punaisen eri sävyillä. Hiljainen puheensorina soljuu ympärillä ja keskipäivän kuumuuskin on vaihtunut leppoisaksi iltatuuleksi.Me löydettiin ihana näköalaterassi jo ensimmäisenä Corniglian iltana, mutta oltiin silloin liian nälkäisiä jäämään sinne pidemmäksi aikaa. Seuraavalla kerralla oltiin jo astetta viisaampia, ja haettiin hyvissä ajoin focacciat mukaan yhdestä kivasta kahvilasta. Mä oon ehdottomasti suolaisen ruoan ystävä, ja olikin aika ihana saada tuoreen focaccian väliin vielä kahvilan itse tekemää pestoa. Leivät kädessä jatkettiin matkaa terassille, ja istuttiin leveälle kaiteelle syömään evästä. Pikkuhiljaa terassille alkoi valua muitakin - niin paikallisia kuin turistejakin - jotka meidän tavoin olivat napanneet syötävää tai juotavaa mukaansa. Auringonlaskuissa on taikaa, etenkin tällaisissa joista ehtii nauttia kaikessa rauhassa kivan päivän päätteeksi. Ainakin mun mieleen tällaiset ihanat, kiireettömät hetket jää mieleen kaikkein parhaiten. Kysykää multa mun elämän kivoimpia yksittäisiä hetkiä, ja tuun luettelemaan just joitain tän auringonlaskupiknikin kaltaisia. Auringon laskeminen vie oman aikansa, ja taivaan muuttuvaa värinäytelmää seuratessa mieli lepää. Ei ole kiire mihinkään, saa viettää laatuaikaa hyvän ystävän kanssa ja vain nauttia illan tunnelmasta. Mitä rentoja tai ihania hetkiä sulla on ollut viime aikoina?


7 comments:

 1. Ah, mikä auringonlasku! Juuri tuollaiset hetket ovat niitä parhaimpia :)

  ReplyDelete
 2. Oi miten ihanat kuvat ja hyvä määrä tekstiä ja sopivaa tietoa.. omat rentoutumishetket on mennyt katsoen Idolsia ja Paratiisihotellia kynttilänvalossa omalla kotisohvalla :)

  - Finnlandsnorsk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kuulostaa kyllä ihanalta tuokin ♥ Etenkin nyt kun sade ropisee ikkunaan, niin tekee mieli käpertyä vilttiin ja viettää rentoa koti-iltaa :)

   Delete
 3. Niin upean näköistä! Voin vaan kuvitella miten ihana hetki oli livenä! <3

  www.hennam.fi

  ReplyDelete
 4. Italia, yksi suosikeistani. Tuolla ei olekaan tullut käytyä, pitänee laittaa listalle minne mennä tulevaisuudessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käy ihmeessä, oli mun ihan ykköspaikka Italian reissulla ♥ Suosittelen tosin menemään Cinque Terrelle pahimman sesonkiajan ulkopuolella, meinaan turisteja on aika paljon :D

   Delete