Jos sä olisit mä...

Jos sä olisit mä, sä olisit onnellisimmillas just nyt. Koska syksy. Tykkäisit hulluna kaikista vuodenajoista, mutta syksy olis sun ikuisuuslemppari ja näin syysaikaan innostuisit kaikesta mihin liittyy tavalla tai toisella meneillään oleva vuodenaika. Kävisit kahvilassa juomassa pumpkin spice lattea ja lähtisit sateella ulos ihan vaan koska hauska syyssade. Tai käpertyisit sisälle viltin, kirjan ja höyryävän kuuman teekupin kanssa.
Jos sä olisit mä, niin sä tekisit kaiken tosi pitkälti fiiliksen mukaan. Miettisit paljon asioita itseksesi. Jonain päivänä saattaisit olla tosi hiljainen ja omissa ajatuksissasi, ja joku toinen päivä saattaisit keskustella pohdintasi tuloksista ääneen kavereiden kanssa. Tekisit myös kaiken muun fiilispohjalta. Kirjastosta lainaat aina monta kirjaa kerralla, koska et voi etukäteen tietää mitä sun tekee mieli lukea vaikkapa ensi viikolla. Et jaksaisi ravata viikosta toiseen yhdellä ja samalla jumppatunnilla, vaan mieluummin liikut sen mukaan mikä just silloin tuntuu kaikista kivoimmalta. 

Vähän ristiriitaisesti fiiliseloon nähden rakastaisit myös suunnittelua. Sulla olis suunnitelma valmiina lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen. Alkaen aina seuraavan päivän ruoasta joskus kaukana siintäviin reissuihin tai eläkkeelle pääsyyn. Jep, sulla olis pari ideaa jo eläkkeellekin. Et kuitenkaan ottaisi mitään stressiä näiden suunnitelmien toteutumisesta. Esimerkiksi reissun päällä voikin haluta ihan eri asioita kuin mitä on etukäteen luullut haluavansa, ja se on ihan ookoo. Suunnitelmista voi kuitenkin ammentaa aina tarvittaessa.Sä haluaisit hyvää ihan jokaiselle. Sun mielestä ihmiset on lähtökohtaisesti kivoja. Nekin joiden kanssa ajatusmaailmat eroaa isosti on silti hyviä tyyppejä, vaikkei just sun omaa tyyppiä. Pyrkisit aina näkemään syyt ihmisten käytöksen takana. Kukaan ei tee tahallaan huonoja ratkaisuja, vaan siellä on aina ne omat syyt taustalla. Syyt joita se ihminen on ihan itse pyöritellyt joko tietoisesti tai tiedostamattaan. Töissä vihaisena raivoava asiakaskin elää ehkä parhaillaan elämänsä kamalinta päivää.

Jos sä olisit mä, niin ruoka olis sun suuri rakkaus. Uusien reseptien kokeilu olisi ihan parasta, ja olisit älyttömän innoissasi kaikista kivoista kahviloista ja ravintoiloista joissa käyt. Reissussa yksi sun lemppariasioista olisi paikalliseen ruokakulttuuriin tutustuminen.Mä bongasin tän postausidean Millan blogista, ja tää vaikutti niin kivalta että oli pakko itsekin toteuttaa! Samaistutteko mihinkään kohtaan?

18 comments:

 1. Ihanat kuvat ja hyvin tehty tää postaus!♥

  ReplyDelete
 2. Oi kiva ku innostuit tästä! <3

  ReplyDelete
 3. Ihanat kuvat tässä postauksessa! :) Samaistun tohon ekaan kohtaan, syksy on niin ihanan tunnelmallista aikaa!

  ReplyDelete
 4. Jes säkin teit tän! Tykkäsin kun olit toteuttanut tän ihan kokonaan tolla jos sä olisit mä tyylillä :)

  ReplyDelete
 5. Aa nää kuvat on aivan ihania <3 Ja tosi kiva postaus muutenkin, jotenkin pääsee niin kivasti sisälle siihen, et kuka siellä ruudun takana onkaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Fiia <3 Samaa mäki aattelin ku luin tän Millan blogista, ni piti tehdä itekin :D

   Delete
 6. Ihana fiilis tässä postauksessa! Yks kaiken suunnittelija ilmottautuu täältä myös! ;D

  ReplyDelete
 7. Tosi ihana postaus tämä! :) ja voi että, miten kivoja nuo kuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sini <33 Ja nää kuvat on tosiaan otettu yhdessä ihanassa kirjakaupassa Venetsiassa :)

   Delete
 8. Oi, haluan niin päästä tuonne! Ja todella kivasti tehty postaus!

  ReplyDelete
 9. Löysin sun blogin Sinin blogista ja voiettä mä tykkään! Ihania tunnelmallisia kuvia ja muutenkin ihastuin heti tähän tunnelmaan täällä. :)
  Ite tähän postaukseen pitää sanoa se, että ihan tosi monesta asiasta ajattelen samalla tavalla. Esimerkiks tuo, että pyrin myös ite näkemään ihmiset hyvinä ja ne syyt ihmisten käytöksen takana ja muutama muukin kohta oli kuin mun ajatuksista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi onpa ihana kuulla ♥ Mä aattelen että ihmisten näkeminen hyvinä on todella arvokas ominaisuus/taito, kiva että säkin pyrit siihen :) Maailmasta tulee kivempi askel kerrallaan, kun pyrkii näkemään ympärillään hyvää ja toimimaan sen mukaan.

   Delete