ValokarnevaaleissaKuvitelkaapa mielissänne tämä tilanne: kaatosade on jatkunut jo ties kuinka monta päivää. Nytkin isot pisarat ropisevat ikkunaan. Ulkona kastuu sateenvarjosta huolimatta, sillä ajoitaiset tuulenpuuskat viskovat vedet ihan joka puolelle. Aika moni haluaisi viettää koko illan sohvalla tai sängyllä löhöten ja vaikka hyvää kirjaa lukien. Ikkuna visusti kiinni. Se oli munkin suunnitelma, mutta päädyttiinkin poikaystävän kanssa Lintsin valokarnevaaleille. Jep, sinne sateen ja märän  keskelle. 

Vaikka pitää myöntää, että nätimmällä säällä valokarnevaaleissa olisi jaksanut kierrellä enemmän, niin oli meillä aika hauskaa näinkin. Kasteltiin ensin varpaat lätäköissä ja suunnattiin sitten Ravintola Jarrumieheen glögeille. En normaalisti edes tykkää glögistä, mutta illan sateeseen ja kylmyyteen se sopi ihan täydellisesti.

Karnevaalien ekaksi päiväksi tuolla oli aika vähän porukkaa. Eikä kyllä mikään ihme, kun ajattelee eilistä säätä. Ei se märkyys muakaan ihan hirveästi houkutellut. Ilotulituksen alkaessa olin ihmisten vähyydestä vain iloinen, sillä mahduttiin helposti katoksen alle sateensuojaan, ja nähtiin silti hyvin. 

Valokarnevaalit jatkuvat vielä ensi viikon sunnuntaihin asti, ja silloin on myös päätösilotulitus. Avajaisnäytös oli ainakin sen verran hieno, että suosittelen todellakin piipahtamaan paikalla sunnuntaina. Tai jo aiemmin, jos ilotulituksen väliin jääminen ei haittaa. 


6 comments:

 1. Tosi hienot kuvat! Glögi sopii kyllä niin hyvin kylmiin hetkiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sini! Ja niin sopii <3 En normaalisti oo glögin ystävä, mut eilen tuli kyllä tarpeeseen.

   Delete
 2. Mä NIIIIIIIIN haluaisin mennä! Mä en oo ollut yhdilläkään valokarnevaaleilla koskaan ja viimekskin koko touhu jäi välistä kun ei löydetty mistään parkkipaikkaa :( Toivottavasti säät jatkuisivat edes siedettävinä, niin kehtaisi jopa mennä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hitsit, toivottavasti pääset tänä vuonna! Paikalla saa tosiaan olla aika ajoissa, jos haluaa löytää parkkipaikan. Mutta sanoisin että on toi tapahtuma pienen etsinnän arvoinen :)

   Delete
 3. Oi, mulla on ollut Lintsin nettisivut koko päivän auki koneella, kun olen haikaillut tuonne pääsystä :D

  ReplyDelete