6 asiaa, joista olen kiitollinen tänään


1. Aamulla oli niin ihanaa kävellä ulkona, kun maa oli valkoisena. Pimeys ei tuntunut yhtään niin synkältä kuin tavallisesti.

2. Lähestyvä joulu (ja loma). Reilun viikon päästä saa avata ensimmäisen luukun joulukalenterista, ja siitä onkin enää hetki joululomaan.

3. Eilen ostettu valonauha on just täydellisen pituinen mun joulukuuseen. On ehkä maailman ihaninta sammuttaa kattovalo, kääriytyä vilttiin ja tunnelmoida joulukuusen loisteessa. Oon varautunut tähän iltaan jo yhden uutuuskirjan voimin.

4. Kivasti rullaavat koulujutut. Vaikka viime aikoina on ollut pientä sressiäkin ilmassa, on tää koulu kaiken kaikkiaan lähtenyt käyntiin tosi kivasti. Kurssit on pääasiassa tosi kiinnostavia, ja odotan jo, mitä seuraava periodi tuo tullessaan.

5. Jääkaappi on täpötäynnä hyvää ruokaa. Kokkailin viikonloppuna vähän spessumpaa ruokaa, ja sen ansiosta mulla on jääkaapissa varmaan triplasti enemmän ruokaa kuin tavallisesti. Ei huono. 

6. Hehe mun tekisi mieli hehkuttaa joulua uudestaan, koska sytytin just joulukuusen valot. Mut vakavasti puhuen, mulla on edelleen älyttömän hyvä mieli viikonlopusta. Näin hulluna kavereita, sellaisiakin joita en ole vähään aikaan nähnyt. Vietettiin koko lauantai yhdellä porukalla, ja treffattiin sunnuntai-iltana vielä toisten tyyppien kanssa. 

Ihanaa alkanutta viikkoa teille!

6 comments:

 1. Ihanan positiivinen postaus jälleen! :) Onni syntyy juuri näistä arjen pienistä kiitollisuuden aiheista.

  ReplyDelete
 2. Oii en malta itekkään oottaa että saa avata ekan luukun joulukalenterista!♥ Tosi ihana hyvänmielenpostaus! Mua kiinnostas tosi paljon lukea sun opiskeluista vähän isompaa postausta, jos et oo vielä sellasta toteuttanu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep ♥ Kiitos paljon Sini! Ja hei en ookaan sellaista toteuttanut, pitää pistää tää idea muistikirjaan :)

   Delete
 3. Nää on niin ainoita kauniita hyvänmielisii postauksia aina! Pitäis koittaa enemmän olla positiivinen. Täälä oli eilen ihana lumisade, tänään kaikki on sulanut:(

  Katri / finnlandsnorsk.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. ♥! Täälläkin on jo ehtinyt sulaa noi mun hehkuttamat lumet. Mutta eiköhän niitä tuu vielä lisää tässä talven mittaan :)

   Delete