Maailman helpoin tomaattikastike

Nää on niitä kaikkein kivoimpia hetkiä; kun kokkaat jotain ihan vain nopeasti itsellesi, ja ruoasta tuleekin niin hyvää että ohje on pakko jakaa blogiin. Kanapullakastike ei ole mikään erityisen kuvauksellinen ruoka, etenkään tuosta kulhosta syötynä, mutta uskokaa mua kun sanon että tästä tuli hyvää!


TOMAATTIKASTIKE KANAPULLILLE (tai muille pyöryköille)

Tarvitset:
1 sipuli
valkosipulirouhetta
1 pussi valmiita kanapyöryköitä (toki voit tehdä itsekin)
1 prk paseerattua tomaattia
n. 1 tl punaista currytahnaa
reilusti mustapippuria
reilusti provencalen yrttiseosta
suolaa tarvittaessa

Tee näin:
1. Kuullota sipulit pannulla, ja lisää ihan loppuvaiheessa valkosipulirouhe.
2. Lisää kanapyörykät pannulle ja kuumenna niitä hetki.
3. Kaada paseerattu tomaatti pannulle ja anna kiehahtaa. Sammuta levy, mutta jätä paistinpannu liedelle.
4. Mausta makusi mukaan punaisella currytahnalla, mustapippurilla, yrttimausteella ja suolalla. Sekoita hyvin.
5. Valmis. Tarjoa täysjyväpastan kaverina. Kastike valmistuu mukavasti samassa ajassa pastan kanssa.

Miten on, meneekö testiin? 

9 comments:

  1. No musta tuntuu et sä saat mistä tahansa kuvauksellista xD pitää kattoa josbjoskus menisi testiin!

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Siis niin hyvän kuulosta! Sun reseptejä tekis aina mieli kokeilla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla ^_^ Toi oli kyllä hyvää!

      Delete
  3. Nam, näyttää hyvältä! Ihanaa kun postailet näitä reseptejä välillä! :)

    ReplyDelete
  4. Ostan aina vaan perus muttia kotiin :D Mutta se toimii! Tosi hyvä :) Ehkä meillä tehään eniten lihapullia niin niille tulee sit väsättyä vaa ruskeakastike :) Mutta onhan tässä varmasti iloa muille / kasvissyöjille, kun on ne mausteet otettu tässä esiin.

    Katri / finnlandsnorsk.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mutin tomaattiörsselit on kyllä hyviä! Ruskee kastike kyllä sopii lihapullille hyvin! Mutta tomaatista tulee välillä kivaa vaihtelua :)

      Delete