Tällä viikolla mä oon......järkkäillyt mun huonetta hullun lailla. Tätä ei tunnista enää samaksi murjuksi, jossa asuin vielä pari viikkoa aiemmin.

...ottanut jouluteet aktiiviseen käyttöön. Marraskuussa saa jo herkutella jouluisilla mauilla, vai mitä?

...shoppaillut Ikeassa. Verhot, päiväpeitteen ja muuta sellaista. Tää huone oli ennen aika väritön ja tylsä, mutta nyt oon saanut mun lempiväriä oranssia tungettua vähän sinne sun tänne. Pitää tehdä joku kunnon huonepostaus lähiaikoina!

...aloittanut kunnon kuntokuurin. Päätin treenata omaan tahtiini blogilatesin kotitreenejä, ja tälle aamullekin oon ehtinyt vetää muutamat vatsarutistukset.

...ihastellut kaupassa joulukoristeita. En viitsinyt ostaa, kun en ollut vielä varma siitä millainen värimaailma mun huoneessa tulee olemaan. Vaan nyt tiedän, joten suuntaan varmaan koristekaupoille ensi viikolla.

...ottanut rennosti. Koko alkuvuosi oli sellaista kiirehtimistä, että tuntuu edelleen luksukselta kun voi viettää illan lukien lempilehteä.

...odottanut innolla viikonloppua. Nähdään muutaman ystävän kanssa pitkästä aikaa kunnolla, mikäs sen parempaa.


8 comments:

 1. Oi, säpäs oletkin ahkeroinut tällä viikolla! Viikonloppu onkin ihan ansaittu, jee! <3

  https://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha joo, tästä tuli vähän tällanen tehoviikko :D Ainaki huoneen järkkäilyn puolesta.

   Delete
 2. Apua, miten söpö muki! :D Mäkin olen katsellut nyt paljon joulukoristeita. Stockalla on ihania kuuseen ripustettavia kettuja, mutta hintaa niillä on jotain 8€/kpl niin taitaa jäädä ostamatta. Jotkin jouluvalot pitäisi kyllä hankkia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö ookin! Sain sen synttärilahjaks pari vuotta sitten :) Oii ketut kuulostaa ihanalta (yks mun lempparieläimistä). Pakko käydä tsekkaamassane joku päivä, vaikka hinta kyllä on ihan reipas :D

   Delete
 3. Ihanan kuuloinen viikko! ♥ Nyt kun aloin positiivisia juttuja miettimään, niin mä olen tällä viikolla muun muassa hakenut joulukuusen kellarista, raahannut jäätävän kokoisen joulukalenterin postista ja leiponut mokkapaloja! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihanalta kuulostaa sunkin viikko! Joulujutut kyllä piristää mieltä :) Ja herkut :D

   Delete
 4. Hitsit munkin pitäis aloittaa kunnon kuntokuuri ja järkkäillä vähän sisustusta uusiks!! Kiva postaus tää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen, tulee jotenki paljon energisempi olo koko päiväksi ku vetää aamulla jonku liikuntahetken :)

   Delete